Lifestyle

Survivor spoiler 23/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Survivor spoiler 23/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας
Survivor spoiler 23/2: Διέρρευσε το ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τον τελευταίο καιρό το κλίμα στις δυο παραλίες είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Οι ομάδα είναι διχασμένες και χρειάζεται μια μικρή αφορμή για έρθει η έκρηξη και τα “μαχαιρώματα”. Αυτό φάνηκε και μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Οι κόκκινοι έχασαν και χρειάστηκε να πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Τότε βγήκαν τα μαχαίρια με την Ανθή Σαγκαλούδη να βρίσκεται στο στόχαστρο καθώς πήρε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

Μπορεί οι περισσότεροι συμπαίκτες της να την ψήφισαν, αλλά εκείνη δείχνει να έχει σοβαρό πρόβλημα με τον Τριαντάφυλλο. «Είμαι τόσο στεναχωρημένη με αυτά που έχουν συμβεί που είναι το τελευταίο που με απασχολεί ότι είμαι υποψήφια προς αποχώρηση» σημείωσε χαρακτηριστικά, με δάκρυα στα μάτια, η γοητευτική δημοσιογράφος. «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αναφοράς στον πατέρα μου, από τη στιγμή που ποτέ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν και να εμπλέκεται όλο αυτό με το γεγονός πως βρίσκομαι στο Survivor» πρόσθεσε εμφανώς στεναχωρημένη η Ανθή Σαλαγκούδη.

Τεταμένα τα νεύρα και στην μπλε ομάδα – Κατέρρευσε η Ελευθερίου

Οι τελευταίες ημέρες είναι δύσκολες για την Ελευθερία Ελευθερίου στην μπλε παραλία. Η τραγουδίστρια νιώθει μόνη, ενώ βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με την Άννα Μαρία. Το τελευταίο επεισόδιο της κόντρα τους είχε να κάνει με τις προμήθειες και το πως θα μοιραστούν αυτές. Η Κύπρια τραγουδίστρια τόνισε ότι δεν γίνεται αξιοκρατικά η μοιρασιά προκαλώντας την έκρηξη της συμπαίκτριας της.

«Ξέρω ότι δεν έκλεψα και με λέει κλέφτρα στο πανελλήνιο, ρε φίλε! Δεν θέλω να μοιραστώ το φαγητό μου… Είστε όμως όλοι πολύ άνετοι” σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη προς τον Chris Σταμούλη που στεκόταν πλάι της και προσπαθούσε να την ηρεμήσει. “Όταν μας θίγουν επί προσωπικού υπερασπιζόμαστε πολύ περισσότερο τη θέση μας στα πράγματα. Όταν θίγουν, όμως έναν άλλον άνθρωπο και το βλέπουμε, πρέπει να τον υπερασπιζόμαστε ακριβώς το ίδιο. Αυτό λέει πάρα πολλά» πρόσθεσε στην κάμερα του Survivor.

Τα όσα έγιναν είχαν επηρεάσει έντονα την Ελευθερίου που έπαθε κρίση πανικού στο συμβούλιο. Η παίκτρια της μπλε ομάδας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της ενώ εν μέσω αναφιλητών τρομοκράτησε τόσο τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης όσο και συμπαίκτες της καθώς έμοιαζε να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Έτσι, ζήτησε με δυσκολία να αποχωρήσει προσωρινά από το συμβούλιο. «Ελευθερία,Ελευθερία είσαι καλά» ρώτησε με ενδιαφέρον ο Γιώργος Λιανός την γνωστή τραγουδίστρια για να λάβει την απόκριση, «Θέλω να βγω έξω… Δεν μπορώ…».

Ποιος κερδίζει απόψε

Μετά το τέλος του συμβουλίου οι δυο ομάδες πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να πάνε στο δεύτερο παιχνίδι ασυλίας. Οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο είναι κατηγορηματικές και παρά την φιλότιμη προσπάθεια των Κόκκινων, το 2-0 θα έρθει για τους Μπλε και η πολυπόθητη ασυλία.

Πλέον είμαστε στην αναμονή για τους προτεινόμενους για αποχώρηση, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για παραμονή της Ανθής Σαλαγκούδη στον Άγιο Δομίνικο, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή δημοσιογράφος είναι υποψήφια και παρά το αρνητικό κλίμα εντός της ομάδας εκείνη καταφέρνει να παραμείνει στο παιχνίδι.

Σάρωσε στην τηλεθέαση στο Survivor

Ίδια και απαράλλακτη η κατάσταση στην prime time, με την τηλεθέαση να μοιράζεται σε Survivor και Άγριες Μέλισσες. Στο σύνολο της χρονικής διάρκειας των προγραμμάτων, το Survivor πήρε την πρωτιά με 30,6% στο γενικό σύνολο και 32% στο δυναμικό κοινό. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μάλιστα, εκτοξεύτηκε, στο δυναμικό κοινό, στο 50,9% στο τέταρτο 00:45 – 00:59. Όσον αφορά το διάστημα 22:15 – 23:30, που τα προγράμματα βρέθηκαν απέναντι, οι Άγριες Μέλισσες έπιασαν κορυφή με μέσο όρο 29,1% στο γενικό και 26,6% στο δυναμικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments