Video

Ελίφ επεισόδιο 784: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 23/02 – Η Μελέκ δεν μπορεί να θυμηθεί το όνομά της

Ελίφ επεισόδιο 784: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 23/02 – Η Μελέκ δεν μπορεί να θυμηθεί το όνομά της
Ελίφ επεισόδιο 784: Έξω από το δωμάτιο της Ματσιντέ βρίσκεται η Βιλντάν με τα χάπια που της έδωσε ο Ταρίκ.

Η Τουλάι, η Ιντζί και ο Εμιρχάν είναι στην πόρτα του σπιτιού της Ζουλιντέ. Ο Εμιρχάν μπαίνει στο σπίτι αλλά η Ζουλιντέ δεν λέει κουβέντα για τη γυναίκα, που φιλοξενεί. Η Τουλάι και η Ιντζί δεν μένουν γιατί ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στην Τουλάι και της λέει πως έχει ξεχάσει τα κλειδιά του και είναι έξω από το σπίτι τους. Έτσι, η Τουλάι και η Ιντζί φεύγουν χωρίς να δουν τη Μελέκ.

Ο Σαφάκ βρίσκει ένα τετράδιο του Εμιρχάν στο σπίτι του και βρίσκει μια καλή δικαιολογία για να πάει στο σπίτι της Ζουλιντέ και να τη δει. Στη μητέρα του όμως λέει πως θα πάει για έναν περίπατο. Ο Σαφάκ πηγαίνει το τετράδιο του Εμιρχάν στη Ζουλιντέ και αυτή καταλαβαίνει πως ο γιος της διαβάζει στο σπίτι του Σαφάκ. Ο Μουστάφα λέει στη Ματσιντέ πως τα έγγραφα θανάτου της Μελέκ είναι πλαστά. Η Ματσιντέ του ζητάει να συνεχίσει τις έρευνες. Η Ματσιντέ νιώθει άσχημα και δεν θέλει να δειπνήσει, θέλει να ξεκουραστεί.

Έξω από το δωμάτιο της Ματσιντέ βρίσκεται η Βιλντάν με τα χάπια που της έδωσε ο Ταρίκ. Βρίσκεται σε δίλημμα, ή θα προκαλέσει τον θάνατο της Ματσιντέ ή την οργή του Ταρίκ. Μπαίνει στο δωμάτιο με τα χάπια αλλά η Ματσιντέ ήδη κοιμάται. Η Μελέκ και η Ζουλιντέ μιλάνε για το παρελθόν της πρώτης. Η Μελέκ δεν μπορεί να θυμηθεί το όνομά της και λέει στη Ζουλιντέ πως οι γείτονες της τη φώναζαν “σπουργίτι”. Η Σουρεϊγιά και ο Κερέμ συμφιλιώνονται. Η Χουμεϊρά τους βλέπει μαζί και είναι σίγουρη πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments