Διεθνή

Τάιγκερ Γουντς: Τι αναφέρει ο εκπρόσωπός του για την κατάσταση της υγείας του

Τάιγκερ Γουντς: Τι αναφέρει ο εκπρόσωπός του για την κατάσταση της υγείας του
Τάιγκερ Γουντς: Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ντεραπάρισε και προσέκρουσε σε δέντρα.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε χθες Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ο Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια με πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αποκαταστήσει τα προβλήματα αυτά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του, η ζωή του διάσημου αθλητή δεν διατρέχει κίνδυνο. Αυτό που φαίνεται πως αποδείχθηκε σωτήριο για τον θρυλικό γκόλφερ ήταν ο αερόσακος, ο οποίος απορρόφησε μεγάλο μέρος από τους κραδασμούς και τα χτυπήματα, όταν το αυτοκίνητό του ντεραπάρισε και κατέληξε εκτός δρόμου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ο πιο διάσημος παίκτης στην Ιστορία του γκολφ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ντεραπάρισε και προσέκρουσε σε δέντρα, όπως επιβεβαίωσε και η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Μάλιστα, το ίδιο, ότι είναι δηλαδή εκτός κινδύνου αναφέρουν και πηγές στο ESPN για τον θρύλο του γκολφ που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνιας, έχοντας υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς στα πόδια.

Όπως ανέφερε ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, το ατύχημα συνέβη στην περιοχή μεταξύ των Rolling Hills Estates και του Rancho Palos Verdes, με τον 45χρονο Αμερικανό να απεγκλωβίζεται από το όχημά του από τους διασώστες, οι οποίοι τον έβγαλαν από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του κι αφού χρησιμοποιήθηκαν ειδικά μηχανήματα απεγκλωβισμού.

Ο Γουντς διακομίσθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Harbour-UCLA και μολονότι στην αρχική πληροφόρηση δεν υπήρχε αναλυτική αναφορά για τους τραυματισμούς του, οι τοπικές αρχές επιβεβαίωναν πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

«Λόγω της κατάστασης στην οποία βρήκαμε το όχημα, δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και να βγει», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τμήματος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες, Χένρι Ναρβάες, σύμφωνα με τους «Times». «Τον βοηθήσαμε να βγει από το όχημα. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του και μιλούσε με τους πρώτους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο μαζί με την Αστυνομία», προσέθεσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Να αναφέρουμε πως ο 45χρονος Έλντρικ «Τάιγκερ» Γουντς, ένας από τους μεγαλύτερους (αν όχι ο μεγαλύτερος) αθλητές στην Ιστορία του γκολφ, κατείχε την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη του επαγγελματικού γκολφ για 683 εβδομάδες, κερδίζοντας 14 κύριους τίτλους στο PGA Tour από το 1997 έως το 2008.

Μετά από μια σειρά τραυματισμών και προσωπικών ζητημάτων, ο Γουντς κατέκτησε τον 15ο μεγάλο τίτλο του στο Masters το 2019 και για πέμπτη φορά κέρδισε το πολυπόθητο «πράσινο σακάκι» που απονέμεται στους πρωταθλητές «Masters».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments