Διεθνή

Το πέναλτι του Ερντογάν με τερματοφύλακα βουλευτή του – Απέφυγε να το αποκρούσει

Το πέναλτι του Ερντογάν με τερματοφύλακα βουλευτή του – Απέφυγε να το αποκρούσει
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Πέναλτι» εκτέλεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επισκέφθηκε το γήπεδο της ομάδας Goztepe S.K για τα εγκαίνιά του και εκτέλεσε «πέναλτι» με έναν βουλευτή του στη θέση του τερματοφύλακα.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο που ακολουθεί, ο «Σουλτάνος» εμφανίστηκε με το κοστούμι του και κλώτσησε χαλαρά την μπάλα. Απέναντί του ήταν ο βουλευτής του που είχε αναλάβει χρέη… τερματοφύλακα και με το που βλέπει ότι η μπάλα πάει προς τα δεξιά του, τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση, αποφεύγοντας να αποκρούσει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με το «πέναλτι» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν:

«Παλιά του τέχνη κόσκινο»

Μπορεί σήμερα να είναι ένας ιδιαίτερα αμφιλεγόμενος ηγέτης αλλά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάποτε, ήταν ένας απλός ποδοσφαιριστής, αρχικά ερασιτέχνης και για αρκετά χρόνια επαγγελματίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην τοπική Κασίμπασα Σπορ, ομάδα της πόλης που γεννήθηκε και σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ η Φενερμπαχτσέ ήθελε να του κάνει συμβόλαιο αλλά δεν τον άφησε ο πατέρας του!

Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε αναφερθεί σε ένα δημοσίευμα του το thrakisports, μεταξύ 1969 και 1982 έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπικές ομάδες και μόλις στα 15 του χρόνια άρχισε τα επαγγελματικά του βήματα στο άθλημα. Και λέγεται ότι το 1969 σε ηλικία 15 χρονών πήρε χίλιες λίρες για να πάρει μεταγραφή στην ομάδα Camialtı.

Στη συνέχεια, εντάχθηκε στην ομάδα του συγκοινωνιακού οργανισμού του δήμου της Κωνσταντινούπολης (ΙΕΤΤ) oπου ήδη εργάζονταν και η ποδοσφαιρική του καριέρα ολοκληρώθηκε όταν ήταν 26 χρόνων, στην ομάδα Εrokspor.  Άγνωστες φωτογραφίες από την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη δεκαετία του 1970 είχαν δημοσιευθεί σε βιβλίο που εκδόθηκε από υπάλληλο της εταιρείας ΙΕΕΤ.

Ο Φατίχ Σουλτάν Καρ είχε παρουσιάσει εικόνες με τους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στη συγκεκριμένη ομάδα όταν ο Τούρκος πρόεδρος αγωνιζόταν στη συγκεκριμένη ομάδα ως ποδοσφαιριστής. Και να αναφέρουμε πως στην εν λόγω ομάδα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έπαιξε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για περίπου πέντε χρόνια και η προτίμηση του στη φανέλα ήταν το νούμερο 9. Ακόμα και σήμερα πηγαίνει σε γήπεδα 5 επί 5, ενώ ως φίλαθλος δίνει το παρών συχνά στις εξέδρες. Άλλωστε, το γήπεδο της Κασίμπασα έχει το όνομά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments