Lifestyle

Άννα Λορένη: Δημοσίευσε φωτογραφίες της και ξεσήκωσε τους ακολούθους της

Άννα Λορένη: Δημοσίευσε φωτογραφίες της και ξεσήκωσε τους ακολούθους της
Άννα Λορένη: Από τις πιο εκρηκτικές και εντυπωσιακές παρουσίες του Power of Love.

Η Άννα Λορένη, μια από τις παίκτριες του Power of Love που προβαλλόταν στον ΣΚΑΙ, ξεχώρισε μέσω της συμμετοχής της στο παιχνίδι αγάπης. Πρόκειται για στιλίστρια μόδας σε αντρικό ρούχο και από το Ντουμπάι, ήρθε στην Ελλάδα ήρθε για το παιχνίδι.

Μάλιστα, μετά το παιχνίδι, το προφίλ της στο Instagram έτυχε μεγάλης απήχησης και μπόρεσε να κλείνει πολλές δουλειές με εταιρείες ώστε να προβάλλει προϊόντα τους. Βέβαια, η πρώην διαγωνιζόμενη στην πρώτη σεζόν του Power of Love, δημοσίευσε πριν καιρό μία ανήθικη πρόταση που της έγινε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε μία ανάρτηση με ένα μήνυμα που δέχθηκε. Το μήνυμα ήταν στα αγγλικά και της έκανε πρόταση για να «κρατήσει συντροφιά σε κάποιον για 20.000 δολάρια, με όλα τα άλλα έξοδα καλυμμένα». Και η Άννα Λορένη του απάντησε ως εξής: «Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά η πορνεία δεν είναι αυτό που κάνω για να ζήσω», κάνοντας σαφές πως δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.

Και όπως έχει δηλώσει η ίδια, στον έρωτα δεν αποκλείει τίποτα ενώ αιτία χωρισμού είναι η έλλειψη σεβασμού. Άλλωστε, στη γνωριμία της με τα αγόρια του παιχνιδιού όταν τους επισκέφθηκε τους είπε ότι από τα ρούχα μπορεί να καταλάβει τον χαρακτήρα τους. «Σας βλέπω πάρα πολύ στιλάτους όλους, αντιπροσωπεύετε αυτά που φοράτε όλοι σας».

Έγινε λοιπόν, γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο γνωστό ριάλιτι και λόγω αυτού είδε τους ακολούθους της στο Instagram να ανεβαίνουν συνεχώς. «Ο πρώτος λόγος που ήρθα στο παιχνίδι είναι γιατί μου αρέσουν τα παιχνίδια ψυχολογίας και αυτό έχει αυτό το love το οποίο στη χώρα που ζω δεν υπάρχει», απάντησε όταν τη ρώτησαν τα αγόρια για τον λόγο που πήγε στο παιχνίδι.

Μετά το παιχνίδι πάντως, ήταν σε σχέση με τον Παναγιώτη Θεόφιλο. Η ίδια παραδέχτηκε αργότερα πως όσο βρίσκονταν μέσα στο σπίτι της αγάπης αντάλλαξαν μεγάλα λόγια και ότι, ένα χρόνο μετά έβλεπε αλλιώς τα πράγματα. «Μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί είναι ένα πολύ ωραίο παιδί, είδα πολύ ευγενικά στοιχεία στον χαρακτήρα του και τον συμπάθησα ακόμα περισσότερο όταν βγήκαμε έξω από το παιχνίδι. Αλλά δεν τον ερωτεύτηκα», αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν είχε πάει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments