Αθλητισμός

Μολό Παναθηναϊκός: Θέλει την παραμονή του ο Μπόλονι

Μολό Παναθηναϊκός: Θέλει την παραμονή του ο Μπόλονι
Μολό Παναθηναϊκός: Αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Απόλυτα ικανοποιημένος με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, Γιοάν Μολό, που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, εμφανίζεται ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ποδοσφαίρου της εν λόγω ελληνικής ομάδας, Λάζλο Μπόλονι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τεχνικός θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τον Μολό να έχει κερδίσει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας έχοντας ικανοποιήσει τον Λάζλο Μπόλονι με τις εμφανίσεις του.

Μάλιστα, η Livesport αναφέρει πως ο έμπειρος τεχνικός επιθυμεί την παραμονή του Γάλλου στο ρόστερ και την επέκταση της συνεργασίας του παίκτη με την ομάδα. Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μολό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και είναι δεδομένο πως μέσα στους επόμενους μήνες θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Για αυτό στον «φάκελο» των ανανεώσεων έχει προστεθεί πλέον και το όνομα του Γιοάν Μολό. Ο 31χρονος Γάλλος «γύρισε» εντελώς την κατάσταση από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι, βγήκε από τη «ναφθαλίνη», άλλαξε θέση (έγινε δεξιός μπακ από δεξιός εξτρέμ) και βρήκε τον ρόλο του στο αγωνιστικό πλάνο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ζητήσει την παραμονή του Μολό στο «πράσινο» ρόστερ λοιπόν, και την επόμενη χρονιά και ο Ντρεοσί έκανε ήδη μία πρώτη συζήτηση μαζί του για μονοετή επέκταση του συμβολαίου του που λήγει σε τέσσερις μήνες.

Ποιες άλλες ανανεώσεις κοιτά ο Παναθηναϊκός;

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε από τις 12 Φεβρουαρίου με νέο (διετές) συμβόλαιο τον Βασίλη Ξενόπουλο, έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Αργύρη Καμπετσή για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2024 (μένει μόνο να διευθετηθεί μία μικρή εκκρεμότητα με τον ατζέντη του) κι ετοιμάζεται πλέον να προχωρήσει και τις υπόλοιπες «ανοικτές» υποθέσεις, πριν από την έναρξη των εφετινών πλέι-οφ.

Το βάρος από την πλευρά των «πράσινων» πέφτει στις περιπτώσεις των Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και Νίκου Χριστογεώργου, που αποτελούν και τις απόλυτες προτεραιότητες της διοίκησης και του Πιέρ Ντρεοσί, σε ό,τι αφορά στα νέα συμβόλαια. Και παρά το γεγονός πως η συνεργασία με τον Αλεξανδρόπουλο λήγει σε ενάμισι χρόνο (καλοκαίρι 2022) και υπάρχει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο διαπραγμάτευσης, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να κλείσουν την υπόθεση όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments