Ελλάδα

Αγγελική Ηλιάδη: Η τραγουδίστρια εξομολογείται – Με κλείδωσε σε γκαρσονιέρα και με έριξε στο κρεβάτι

Αγγελική Ηλιάδη: Η τραγουδίστρια εξομολογείται – Με κλείδωσε σε γκαρσονιέρα και με έριξε στο κρεβάτι
Αγγελική Ηλιάδη: Πήρε θέση για τις καταγγελίες που καταγράφονται τις τελευταίες εβδομάδες.

Καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, όπου προέβη σε μια προσωπική της εξομολόγηση για σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί στα πρώτα της βήματα.

Η Αγγελική Ηλιάδη λοιπόν, μιλώντας στα «Μεσάνυχτα», ανέφερε πως «δεν πρέπει να γίνεται συγκεκριμένο για έναν χώρο. Πρόσφατα μίλησα με την θεία μου για αυτό. Εγώ μόλις είχα μπει σε δισκογραφική εταιρία και γνώρισα τον τότε παραγωγό μου… Δυστυχώς είναι εύκολο άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό».

Και εξήγησε: «Εγώ αντέδρασα τότε με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα. Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα».

«Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία γιατί εγώ την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στις γραφεία της εταιρίας με το συμβόλαιο, πήγα στον διευθυντή κι έσκισα το συμβόλαιο. Τα είπα σε όλους και τον έδιωξαν αυτόν τον άνθρωπο, δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εκτίμησα την στάση της εταιρίας… Εγώ αντέδρασα τότε έτσι αλλά κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία το πότε αλλά το να λέγονται», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια.

Για την Αγγελική Ηλιάδη, σημειώνεται ότι από μικρή ηλικία έμαθε να αγαπά το λαϊκό τραγούδι, έχοντας ως «δασκάλα» την τραγουδίστρια γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, με την οποία έκανε το πρώτο της ντουέτο. Ξεκίνησε την επαγγελματική δραστηριοποίηση με τη μουσική αφού τελείωσε το σχολείο. Η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση στο κοινό έγινε το 1995 στο Ποσειδώνιο όπου εμφανίστηκε μαζί με τους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου.

Παράλληλα, το 1998 κάνει και το κινηματογραφικό της ντεπούτο, συμμετέχοντας στην ταινία «Ας Περιμένουν οι Γυναίκες», με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σάκη Μπουλά και τον Αργύρη Μπακιρτζή, όπου ενσαρκώνει τον ρόλο μιας νεαρής τραγουδίστριας που κλέβει την καρδιά του Γιάννη Ζουγανέλη. Η ταινία, μια παραγωγή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, απέσπασε θετικά σχόλια και θεωρείται μια από τις κλασικές ταινίες του νεότερου ελληνικού κινηματογράφου.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Νότης Σφακιανάκης, Βασίλης Καρράς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος, Αντύπας και Σάκης Ρουβάς. H πρώτη της δισκογραφική δουλειά έγινε το 2003 με το τραγούδι «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Πάνου Φαλάρα, Κοσμά και Εβίτας Μπουρμά, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο Μούσες στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments