Ελλάδα

Έλενα Τζώρτζη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πολύ τσόγλανος – Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο

Έλενα Τζώρτζη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πολύ τσόγλανος – Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο
Έλενα Τζώρτζη: Πολύ σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε η ηθοποιός κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, αποκαλύπτοντας και τη δική της εμπειρία.

Η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη «ξέσπασε» κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, με πολύ σκληρές εκφράσεις, και αποκαλύπτωντας τη δική της εμπειρία. Στην ανάρτησή της ανάμεσα σε άλλα γράφει με νόημα «η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο παιδιά!».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Άντε να πω κι εγω τον πόνο μου για τον γλίτσα. Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσογλανος. Την μια και μοναδική φορά που παίξαμε μαζι, απο την ανάγνωση μεχρι που τον ξέχεσα στην πέμπτη παράσταση, οπότε μιλούσα, με πολύ έμφαση, έκανε πως αυτος μαδάει το πουλί του δειχνοντας το σε όλο το θίασο και βεβαίως όταν φτάσαμε στην παράσταση, στο κοινό.

Υπονοώντας βεβαίως και σαφώς πως ως ηθοποιος ήμουνα για να μαδάει το μουνι του.

Αφού δεν τον άφησα ανάπηρο, αλλά απλά του είπα πως δεν θα τον ακολουθήσω στην παράνοια του (όπου έβαλε τα κλάματα ως κλασικός χέστης, με πήρε αγκαλιά και μου ζήτησε συγνώμη) βγήκε και με εκατηγόρησε δημοσίως, για έλλειψη “σεβασμού” απέναντι του, την οποία απαιτούσε μάλιστα, διότι “μια κάποια ηθοποιος” προσπάθησε ν’ αποκαθηλώσει ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!

Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο παιδιά! Καίει εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα και φτάνει τους ανθρώπους τελικά στην σχιζοφρένεια. Όπως ακούω τωρα και τυχερή στάθηκα. Γιατι θα μπορούσα να είχα κάνει φόνο».

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Τζώρτζη

Όπως βλέπετε η Έλενα Τζώρτζη στην ανάρτησή της έχει και σε βίντεο και την καταγγελία του Γιώργου Ψάλτου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

ο Γιώργος Ψάλτου αποκάλυψε ότι έζησε εφιαλτικές στιγμές στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη με τον οποίο πρωταγωνιστούσε σε θεατρική παράσταση. Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι πάνω στη σκηνή ο συνάδερφος του ξεπέρασε τα όρια, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν δίστασε να τον ξυλοκοπήσει στο καμαρίνι του όταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε.

Παράλληλα τόνισε ότι η πρόθεσή του ήταν να κινηθεί απολύτως θεσμικά. Θεωρεί ότι το εξώδικο που έστειλε ο κ. Φιλιππίδης, στον δικηγόρο του κ. Ψάλτου, Γιώργο Γεράρη, απευθύνεται αποκλειστικά στο πρόσωπό του. Υποστήριξε ότι όσα καταγγέλλει δεν έχουν ίχνος ψέματος ή υπερβολής. «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή», δήλωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments