Ελλάδα

Σπύρος Μπίμπιλας: Η ανάρτησή του μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη

Σπύρος Μπίμπιλας: Η ανάρτησή του μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη
Σπύρος Μπίμπιλας: Στο απολογητικό υπόμνημα, ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι αυτή η υπόθεση είναι μια καλά στημένη σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εναντίον του.

Με μια ανάρτηση στο Facebook μέσω του προσωπικού και επίσημου λογαριασμού του, ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε την απόφαση της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα να προφυλακιστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών προέβη σε μια όλο νόημα δημοσίευση για την απόφαση που έστειλε στη φυλακή τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Στο απολογητικό υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι αυτή η υπόθεση είναι μια καλά στημένη σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εναντίον του, ρίχνοντας τα βέλη του στον Πρόεδρό του, τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας λοιπόν, αμέσως μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, σημειώνοντας το εξής: «Λυπάμαι. Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα και 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στη δουλειά ούτε στη ζωή, παρά μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια».

Και συνέχισε: «Πρόσφατα, εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης. Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας. Λυπάμαι Δημήτρη».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook:

Θυμίζουμε πως στην αρχή της εβδομάδας ο Σπύρος Μπιμπίλας, που κλήθηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό να εισφέρει τα στοιχεία για σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου που έχουν συλλεχθεί στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου που διενεργείται εντός του ΣΕΗ, παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο για περισσότερη από μία ώρα. Αυτό έγινε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, το πρωί.

Ο γνωστός ηθοποιός και Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση για το περιεχόμενο της κατάθεσής του, λέγοντας μόνο πως «άρχισε η διαδικασία, επομένως έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη». Και επεσήμανε πως δεν προτίθεται να προβεί σε καμία δήλωση αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν επιθυμεί να ερωτηθεί για «το τι έφερα και τι δεν έφερα», σχολιάζοντας πως οι δημοσιογράφοι γνώριζαν τι θα προσκομίσει πριν μιλήσει ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments