Lifestyle

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Σάκη Ρουβά

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Σάκη Ρουβά
Σάκης Ρουβάς: Ο διάσημος τραγουδιστής και performer αγαπάει πολύ τα αυτοκίνητα.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας από τους πιο διάσημους τραγουδιστές και performer της ελληνικής μουσικής σκηνής, αλλά πολλοί θαυμαστές του -και όχι μόνο- ξέρουν την αδυναμία του. Ποια είναι αυτή; Μα, τα ωραία, γρήγορα και άνετα αυτοκίνητα.

Άλλωστε, ο διάσημος τραγουδιστής έχει δηλώσει πολλές φορές την αγάπη του για αυτά. Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2019 είχε τραβήξει τα φλας πάνω του με την παρουσία του στην «Αυτοκίνηση 2019», όταν πόζαρε περιχαρής μπροστά στο πρωτότυπο, διασυνδεδεμένο και αυτόνομο smart Vision EQ Fortwo.

Ποιος δεν θυμάται, άλλωστε, και το video clip του τραγουδιού «Έλα στο Χορό» όταν τον είδαμε να οδηγεί μια Mercedes CLA 200, συνοδεία της Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πριν μερικές μέρες, ο διάσημος τραγουδιστής επανήλθε με μια νέα ανάρτηση που έχει σχέση με την αδυναμία του για τα αυτοκίνητα. Αυτή τη φορά επέλεξε τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας μια ιδιαίτερα ανοιξιάτικη φωτογραφία όπου ποζάρει με ένα πλατύ χαμόγελο και κρατώντας ένα χαμομήλι. Δύσκολα, ωστόσο, κανείς δεν θα παρατηρήσει και ένα SUV, το οποίο φαίνεται πεντακάθαρα στο background της εικόνας.

Ποιο είναι αυτό το αυτοκίνητο; Πρόκειται για το Discovery, το μεγάλο SUV της Land Rover που βρίσκεται ήδη στην 3η του γενιά.

Το newsauto.gr παρουσίασε τις δυνατότητες αυτού του αυτοκινήτου. Στο πεδίο των κινητήρων συναντάμε 2λιτρο μοτέρ βενζίνης της «οικογένειας» Ingenium με 300 ps και τρεις 3λιτρες επιλογές απόδοσης 249 και 300 ίππων (αμφότερα diesel), αλλά και 360 ίππων (βενζίνη), πλαισιωμένες από ήπια υβριδική τεχνολογία. Το Land Rover Discovery προσφέρεται και σε 7θέσια έκδοση (εκτός από 5θεσια), η οποία είναι και αυτή που προτιμήθηκε από τον Σάκη Ρουβά.

Να θυμίσουμε ότι ο διάσημος performer, μαζί με την Κάτια Ζυγούλη έχουν τέσσερα παιδιά, και μια 7θέσια έκδοση πραγματικά τους λύνει τα χέρια για τις μετακινήσεις τους.

Βέβαια, λόγω του lockdown, οι βόλτες και οι μετακινήσεις είναι πολύ λιγότερες με αποτέλεσμα, ο Σάκης Ρουβάς να έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με ένα άλλο χόμπι πέρα από τα αυτοκίνητα.

Την περίοδο της καρανίντας άρχισε τη ζωγραφική και μάλιστα μοιράστηκε το νέο του χόμπι με τους χιλιάδες θαυμαστές του στο Instagram. «Βρείτε τρόπους να προκαλείτε τον εαυτό σας καθημερινά», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς και ανέβασε δύο φωτογραφίες με τη ζωγραφιά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments