Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [26/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [26/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [26/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [26/02/21.

κριός

Μπορεί να ένιωθες σίγουρη πως γνώριζες καλά ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά θα εκπλαγείς από όσα αποκαλύψει για τον εαυτό του. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα νιώσεις πως υπάρχει κάτι περισσότερο από το αδιάφορο εξωτερικό του στυλ. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε αυτό που θα σου αποκαλύψει για το παρελθόν του ο σύντροφός σου, θα κάνει τα μάτια σου να ανοίξουν διάπλατα από την έκπληξη.

 ταύρος

Λίγη φαντασία παραπάνω θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τους λόγους που βίωσες τόσα εμπόδια τελευταία στο δεσμό σου. Ίσως έχεις πλέον αποδεχτεί πως πρέπει να αλλάξεις. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις, θα σου επιβεβαιώσουν πως ένα τολμηρό – ή ίσως πειραματικό – βήμα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, ανοίγει την πόρτα σε κάτι ευχάριστα εμπνευσμένο!

δίδυμοι

Προσπάθησε να μην καταπνίξεις την επιθυμία σου να σπρώξεις τα όρια της ερωτικής σου ζωής. Το να είσαι πιο ανοιχτόμυαλη ή να θέλεις να πειραματιστείς στον έρωτα, μπορεί να είναι τελικά διασκεδαστικό και να σε συναρπάσει. Αυτό που κάποιοι αποφεύγουν ή θεωρούν ταμπού, θα σου φανεί εξαιρετικά ελκυστικό. Αν όμως είσαι σε σχέση, πήγαινε με τα νερά του αγαπημένου σου, αν δεν πηδάει από τη χαρά του, για να εξερευνήσει κάτι παράξενο ή τρελό.

καρκίνος

Όντας πιο εμπνευσμένη δημιουργικά μπορείς να ενισχύεις τη ρομαντική σου έμπνευση τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, ο συνδυασμός των ταλέντων σου, μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία μιας εντυπωσιακής σχέσης. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα αναπολήσεις ένα ερωτικό ταξίδι πέρα από κάθε φαντασία, που βίωσες με το σύντροφό σου στο παρελθόν. Θα μπορούσατε να το αναβιώσετε! Ο συνδυασμός των αχρησιμοποίητων ταλέντων είναι το πρώτο βήμα για να ενισχυθεί ο δεσμός σας.

λέων

Αν έχεις εκμυστηρευτεί στον εραστή σου τα φιλόδοξα οράματα ή τις ιδέες σου, τότε ίσως είναι καιρός να ακούσεις και τις δικές του. Μην αποκλείεις πόσα μπορείς να μάθεις για το ταίρι σου, ακούγοντας όσα επιθυμεί να πετύχει. Αν θέλεις να ενισχύσεις το πνεύμα της συνεργασίας σας, τότε αυτός είναι ο τρόπος για να το πετύχεις.

παρθένος

Αν είσαι ελεύθερη, μην υποτιμάς τις ρυθμίσεις που μπορείς να κάνεις για την ερωτική σου ζωή. Μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα όπως και όταν θελήσεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορείς να ανακουφιστείς αποφεύγοντας σκόπιμα συγκεκριμένες ρουτίνες. Βρες καινούργιες ιδέες και δημιούργησε ένα διαφορετικό μοτίβο. Παρά τα όσα πιστεύεις, θα δεις πως έχεις επιλογές να κάνεις αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σου.

ζυγός

Ενθαρρύνεσαι και υποστηρίζεσαι αυτό το διάστημα, για να εστιάσεις λιγότερο σε όσα σκέφτονται οι άλλοι για σένα. Μ’ αυτό τον τρόπο θα καλλιεργήσεις τα μοναδικά σου ταλέντα. Το πώς προβάλλεις τον εαυτό σου όταν φλερτάρεις, όταν διασκεδάζεις ή όταν ερωτεύεσαι, θα τα εξερευνήσεις σε βάθος τώρα. Ο εραστής σου θα δει τον αυθεντικό και χαλαρό εαυτό σου. Πίστεψε πως ο συγχρονισμός σου, είναι τέλειος!

σκορπιός

Αναρωτήσου με ειλικρίνεια, πόσο θέλεις η αγάπη και η οικειότητα να συμβαδίζουν με τους όρους σου. Αν είσαι ελεύθερη και φλερτάρεις με κάποιον που σ’ ενδιαφέρει, φρόντισε να γνωρίζεις από την αρχή τι θέλεις, γιατί θα σε γλιτώσει από προβλήματα αργότερα. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε πόσα από αυτά που απολαμβάνεις ή βιώνεις υπαγορεύονται από ένα βιβλίο κανόνων, που έχεις δημιουργήσει εσύ. Επειδή οτιδήποτε μονόπλευρο…σπάνια είναι σέξι.

τοξότης

Είτε πρόκειται για αλλαγή στον τρόπο που αισθάνεσαι ερωτικά είτε για ένα νέο επίπεδο ανοιχτής σκέψης από την πλευρά σου, θα γίνεις πιο δεκτική σε κάτι – ή σε κάποιον – που είχες απορρίψει προηγουμένως. Θα μπορέσεις να δεις τα οφέλη, βλέποντας κάποιον με πιο θετικό φως. Δεν χρειάζεται να βιαστείς καθόλου σ’ αυτό το στάδιο. Παραμερίζοντας όμως τις δυσάρεστες προκαταλήψεις, θα είναι μια πολύ καλή αρχή.

αιγόκερως

Ο εγκάρδιος τρόπος με τον οποίον θα ενημερώσεις κάποιον πως σε ενδιαφέρει, θα τον χαροποιήσει και θα σας φέρει πιο κοντά. Ο χρόνος, η προσοχή και η υποστήριξή σου, διαβεβαιώνουν το άτομο που αγαπάς, πως δεν διεκπεραιώνεις τυπικά τα καθήκοντά σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, το να «βρίσκεσαι εκεί» για το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει τώρα…. θα βοηθήσει τον έρωτά σας, να ανθίσει!

υδροχόος

Θα προσελκύσεις την προσοχή κάνοντας ένα τολμηρό, σίγουρο και πιθανώς ασυνήθιστο βήμα στα ερωτικά σου τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, ίσως να μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι όταν κάνεις γνωστές τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου σε κάποιον. Αν είσαι σε σχέση, κάνοντας τον εραστή σου να νιώσει καλά, θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή πληροφορίες από αλλού.

ιχθύες

Όση συμπάθεια ή κατανόηση κι αν έχεις, μπορεί η κατάσταση του εραστή σου, να χρειαστεί προσεκτική διαχείριση. Μπορεί να διαισθάνεσαι μια ατμόσφαιρα αντιπαράθεσης εδώ και λίγο διάστημα κι έχεις δίκιο να μη θέλεις να την κλιμακώσεις. Όμως η απάντησή σου στην άσχημη ενέργεια που αναδύεται τώρα είναι κρίσιμη. Προσπάθησε λοιπόν, να φτάσεις στη ρίζα του προβλήματος για να το λύσεις, ακούγοντας προσεκτικά αυτά που θα πει το ταίρι σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments