Ελλάδα

Καίτη Κωνσταντίνου: Επικρατεί ανασφάλεια – Ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα

Καίτη Κωνσταντίνου: Επικρατεί ανασφάλεια – Ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα
Καίτη Κωνσταντίνου: Αναφέρθηκε και στον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» που αποδόθηκε στον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στο υπόμνημα της απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» ήταν σήμερα Σάββατο (27 Φεβρουαρίου) η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου. Πρόκειται για μια ηθοποιός η οποία τελείωσε ταυτόχρονα τη Φιλοσοφική και τη Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, από όπου αποφοίτησε το 1986, μαζί με τις φίλες της Μαρία Καβογιάννη και Υρώ Μανέ. Έχει δουλέψει και ως φιλόλογος. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στην παράσταση «Εσωτερικές Φωνές» στο Θέατρο Τέχνης.

Η Καίτη Κωνσταντίνου λοιπόν, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από την ερμηνεία της στον ρόλο της Σωσώς Παπαδήμα στην τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα» και έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, καθώς και σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, αναφέρθηκε στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και αφορά στο ελληνικό θέατρο μετά από τη «βροχή» καταγγελιών εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και άλλων συναδέλφων της όπως είναι ο Γιώργος Κιμούλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Όλο αυτό το σκηνικό μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια. Το ακούσαμε από άνθρωπο που δεν θα έπρεπε να το πει. Θα έπρεπε να ξέρει τι δουλειά κάνουμε, τι δουλειά κάνουν οι άνθρωποι που ασχολείται μαζί τους. Είναι τεράστια η διαφορά της υποκρισίας με την υποκριτική, δεν είμαστε ψεύτες. Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα. Και αισθανόμαστε λίγο μόνοι μας. Ευτυχώς υπάρχει το Σωματείο μας που έχει ενεργό δράση και τάσσομαι με το Σωματείο και τον Σπύρο Μπιμπίλα που προσπαθεί που είναι εξαιρετικός άνθρωπος», σχολίασε χαρακτηριστικά η γνωστή καλλιτέχνιδα αναφερόμενη στα γεγονότα των ημερών όντας καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Επιπλέον, η τόσο αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» που αποδόθηκε στον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στο υπόμνημα της απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη και ξεκαθάρισε με τον λόγο της, το εξής: «Είναι ένας άνθρωπος που υπερπροσπαθεί στο Σωματείο.Είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος και άνθρωπος, μία έννοια που πρέπει να τονίζουμε πια. Όπως είπε ο Δημήτρης Καταλειφός είναι καλύτερο να λέμε για κάποιον ότι είναι καλός άνθρωπος, παρά καλός επαγγελματίας σε κάτι. Η λέξη, μέτριος, είναι πολύ άσχημος χαρακτηρισμός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments