Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [27/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [27/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [27/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [27/02/21]

κριός

Μην υποτιμάς την πρόοδο που έχεις σημειώσει για να ενισχύσεις τα συναισθηματικά σου θεμέλια. Τα οφέλη είναι ισορροπημένα μεταξύ όσων έχεις πετύχει και των οραμάτων που σε ωθούν να πετύχεις περισσότερα. Όμως πάρε δύναμη από το γεγονός πως βρίσκεσαι σε μια πιο εμπνευσμένη και πολλά υποσχόμενη ερωτική πορεία, ακόμα κι αν η λήψη ορισμένων αποφάσεων και αλλαγών, δεν ήταν εύκολη

ταύρος

Για να πετύχεις μια ευχάριστη ρομαντική πρόοδο στα ερωτικά σου, δεν χρειάζονται δραστικές αλλαγές στον τρόπο που εκφράζεσαι! Όπως δεν χρειάζεται επίσης, να αναθεωρήσεις τη βασική λίστα σου σχετικά με το τι θέλεις τόσο από την αγάπη όσο και από την οικειότητα. Ξέρεις πως μπορείς με συνέπεια να αφήσεις τον πραγματικό σου εαυτό να λάμψει. Εστίασε εκεί τώρα.

δίδυμοι

Μόλις σταματήσεις να συλλογίζεσαι τους συμβιβασμούς ή τις θυσίες που έγιναν στο όνομα της αγάπης, θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου το βαθμό στον οποίο τα έχεις κάνει και τα δύο. Αυτό θα βοηθήσει τον εραστή σου να αποδεχτεί τις προσπάθειές σου. Τώρα είσαι πιο επιλεκτική – και καλά κάνεις – σχετικά με το πώς ή πού εφαρμόζεις πλέον τις παθιασμένες σου προσπάθειες… χωρίς να πατάς εντελώς φρένο.

καρκίνος

Είναι δυνατόν ένας πρώην να σε παραμυθιάζει λέγοντας πως τώρα είναι διαφορετικό άτομο από ό,τι ήταν στο παρελθόν; Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μην αρχίσεις να πιστεύεις πως τώρα είναι όλα μέλι-γάλα, γιατί αργότερα θα ανακαλύψεις, πως το παρελθόν επαναλαμβάνεται. Δυστυχώς, αυτό είναι το πιο πιθανό.

λέων

Ακόμα κι αν πιστεύεις πως είναι βολικό να βυθιστείς σε ρομαντικές ή σέξι φαντασιώσεις, θα αντιληφθείς σύντομα την αυτοπειθαρχία που απαιτείται στον πραγματικό κόσμο. Ίσως, η απάντηση έγκειται στο ότι επιτρέπεις σε ένα ή δύο οράματα να τριβελίζουν το μυαλό σου καθώς εστιάζεις σ’ αυτό που χρειάζεται μια πιο πρακτική εστίαση. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις πρώτα αυτό το θέμα και μετά τίποτα ή κανείς δεν θα σε μπορεί να σε εμποδίσει να απολαύσεις τις ονειροπολήσεις σου!

παρθένος

Κάτι που κάνει ο εραστής σου επειδή τον εμπνέει και τον ενθουσιάζει, μπορεί να είναι κατάλληλο γι’ αυτόν, αλλά δεν είναι κατάλληλο για σένα ή δεν έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελες. Θα μπορούσες όμως να προσαρμόσεις ένα μέρος της στρατηγικής του, έτσι ώστε να σου ταιριάζει. Φυσικά, πρέπει αρχικά να συνειδητοποιήσεις γιατί είναι απαραίτητο να βάλεις τη δική σου μοναδική σφραγίδα σ’ αυτό.

ζυγός

Με έναν παράξενο αλλά έγκαιρο τρόπο, η καρδιά σου θα δείξει αποφασισμένη να σου δώσει τις γνώσεις, που δεν είναι σε θέση να σου προσφέρει το μυαλό σου. Ίσως, η λογική δεν σου δημιουργεί την έμπνευση που απαιτείται για να κάνεις ένα συγκεκριμένο ρομαντικό βήμα στο δεσμό σου. Ωστόσο, φαίνεται πως η καρδιά σου είναι τώρα αποφασισμένη να αναλάβει τον έλεγχο. Αντικατέστησε λοιπόν την ψυχρή λογική, με μια νέα εμπνευσμένη αλήθεια.

σκορπιός

Αυτό που σου λέει ο εραστής σου, μπορεί να επιβεβαιώσει πως ήταν σωστά τα ένστικτα ή οι υποψίες σου. Ακόμα κι αν αυτό που έρχεται στο φως δεν σε χαροποιεί ιδιαίτερα, θα ανακουφιστείς γνωρίζοντας πως ήσουν «στο σωστό δρόμο». Τώρα όμως που έχουν εμφανιστεί ορισμένες πληροφορίες, αφήνεις κάτι όπως είναι; Αν αυτό που αποκαλύπτεται είναι θετικό, τότε αξίζει να μείνει ως έχει.

τοξότης

Αν νιώθεις σαν να σε φωτίζει ένας προβολέας, τότε να είσαι σίγουρη πως η προσοχή και ο έρωτας, δεν είναι μακριά. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μην περιμένεις ν’ απολαύσεις επαίνους ή την αναγνώριση…χωρίς να υπάρχει κάποιος δίπλα σου, που να νιώθει περήφανος που είναι στο πλευρό σου. Θα έρθουν πολλά ακόμη…οπότε ίσως χρειαστεί να το συνηθίσεις!

αιγόκερως

Πολύ εύκολα θα εκνευριστείς με τις παρατηρήσεις ή τις ερωτήσεις του εραστή σου, σήμερα. Μπορεί όμως να γνωρίζει πως έχεις ένα εντυπωσιακό ιστορικό με το να βάζεις τον πήχη ψηλά. Ίσως ο εραστής σου αντιλαμβάνεται πως θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό και υπομονή γι’ αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις ή να ξεκινήσεις τώρα. Μήπως τελικά έχει δίκιο; Μάλλον ναι!

υδροχόος

Μπορεί να υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να επεξεργαστεί η καρδιά και το μυαλό σου. Επομένως, κοίτα μπροστά κι όχι πίσω. Δεν μπορείς να βοηθήσεις την πρόοδο των ερωτικών σου όταν συνεχίζεις να είσαι κολλημένη στο παρελθόν. Θα χάσεις πολλές ευχάριστες ευκαιρίες, αν δεν προσπαθήσεις να τις αναζητήσεις και να τις εντοπίσεις. Γι’ αυτό μην πιστεύεις πως το τωρινό παθιασμένο μονοπάτι σου, είναι ένα κακό υποκατάστατο του παρελθόντος.

ιχθύες

Ακόμα κι αν πιστεύεις πως είναι απαραίτητο να βρεις την κατάλληλη στιγμή για να πεις αυτά που σκέφτεσαι στο σύντροφό σου, ξέρεις πως είναι απαραίτητο να το κάνεις. Όμως το πιο χρήσιμο, είναι αυτό που έχεις να πεις κι όχι η κατάλληλη στιγμή που θα το πεις. Επειδή αυτό που μεταφέρεις, μπορεί να είναι πιο εκτεταμένο από ό, τι νομίζεις, με αποτέλεσμα να το καθιστά σημαντικό. Μόλις εκφράσεις την άποψή σου, πιθανότατα ο εραστής σου θα καταλάβει γιατί έπρεπε να μιλήσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments