Video

Αδαμαντίδης: Γιατί έκρυβε τους χρυσούς δίσκους του στην αποθήκη

Αδαμαντίδης: Γιατί έκρυβε τους χρυσούς δίσκους του στην αποθήκη
Αδαμαντίδης: Δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έκρυβε τους χρυσούς του δίσκους στην αποθήκη.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ΣΚΑΙ, «Σου Κου Family» ήταν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου ο Έλληνας τραγουδιστής του λαϊκού και ελαφρολαϊκού ρεπερτορίου Θέμης Αδαμαντίδης. Έχοντας στα πρώτα του βήματα ερμηνεύσει μεταξύ άλλων τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, για τον οποίο έτρεφε ιδιαίτερο θαυμασμό, επεδίωξε να τον γνωρίσει από κοντά.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος γεννήθηκε στην Καισαριανή μα πέρασε μέρος των παιδικών του χρόνων στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής, τραγούδησε μαζί με παλιούς ρεμπέτες, αλλά και ερμηνευτές του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Σπύρος Καλφόπουλος, η Ρόζα Εσκενάζυ, η Άννα Χρυσάφη, ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Δημήτρης Μπάσης, ενώ συνεργάστηκε με αξιόλογους συνθέτες, όπως ο Μάριος Τόκας και ο Χρήστος Νικολόπουλος. Με τραγούδια αφιερωμένα στην αξιοσύνη, αλλά και στον έρωτα και με καλόγουστες εμφανίσεις, έγινε αγαπητός στο ευρύ κοινό και μια λαϊκή φωνή σήμα κατατεθέν της δεκαετίας του 1980.

Καλεσμένος λοιπόν, στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ για το Σαββατοκύριακο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης τραγούδησε, διασκέδασε το τηλεοπτικό κοινό και την παρέα της εκπομπής και όταν κάθισε στον καναπέ, μίλησε για όλα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έκρυβε τους χρυσούς του δίσκους στην αποθήκη. «Στο τελευταίο μου τραγούδι παίζει ο προτελευταίος μου γιος, έχω πέντε. Τα τελευταία μου παιδιά έχουν πάρει το ταλέντο. Κι ο δεύτερος αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, ίσα ίσα γίνομαι κι εγώ παιδί μαζί τους. Ο μεγάλος είναι 34 και 4 ο μικρός».

«Από μια χρονολογία και μετά, δεν πήγαινα να παραλάβω τους χρυσούς δίσκους, τότε που υπήρχε υγιής δισκογραφία. Εγώ τους έκρυβα στην αποθήκη γιατί ήθελα να νιώσουν διαφορετικά, ούτε ότι ο πατέρας του είναι κάτι που πρέπει αν τον κοιτούν ψηλά. Δεν ήθελα να το ρισκάρω», αποκάλυψε ο Θέμης Αδαμαντίδης, του οποίου ένα από τα πολύ γνωστά τραγούδια του είναι το «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί» του 1982. Βέβαια, το τραγούδι «Μα Πού Να Πάω» του 1999 επανέφερε τον Θέμη Αδαμαντίδη στο προσκήνιο, ενώ ακολούθησε μια σειρά από άλλες επιτυχίες, όπως τα ζεϊμπέκικα «Η Βομβαρδισμένη Πολιτεία», «Είναι Φονιάς ο Χωρισμός», «Χάρτινα Όνειρα», «Χαρταετός» κ.ά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments