Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [28/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [28/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [28/02/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [28/02/21].

Κριός

Τολμήστε να είστε διαφορετικοί. Η αγάπη και ο ρομαντισμός θα ευδοκιμήσουν εάν είστε έτοιμοι να πειραματιστείτε λίγο, και ίσως να κάνετε κάποια έκπληξη σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, αν και δεν θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη! Αν ψάχνετε για σχέση, μην περιμένετε να τη βρείτε στα συνηθισμένα μέρη.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον έρωτα. Πιστέψτε το ακόμη και αν το θεωρούσατε πιο πιθανό να δείτε γάιδαρο να πετάει από το να ερωτευθείτε με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας σήμερα το πρωί. Αλλά η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, οπότε να είστε προετοιμασμένοι.

Δίδυμοι

Αν ψάχνετε μάταια για τον/την κατάλληλο σύντροφο, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να κατανοήσετε πώς χρειάζεται να αλλάξετε στάση. Θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας και να μην ντρέπεστε να εκφράσετε όσα νιώθετε. Δεν θα αργήσει να έρθει κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο στην ζωή σας.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι σήμερα θα μπορούσατε να συναντήσετε το άτομο των ονείρων σας. Ο θεός Έρωτας χτυπά την πιο απίθανη στιγμή και μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι το πλάσμα που έχετε μπροστά σας είναι μοναδικό και σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας ασυνήθιστης σχέσης, που θα σας αλλάξει με πολλούς τρόπους.

Λέων

Έχετε την τάση να τρελαίνεστε για διάφορα πράματα σε καθημερινή βάση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Ρίξτε μια ματιά στη ζωή σας σήμερα και αποφασίστε ποιους τομείς θα θέλατε να αλλάξετε.

Παρθένος

Εάν δεν έχετε μόνιμη σχέση, σήμερα μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Αυτή είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα. Φροντίστε να πάτε σε ένα ξεχωριστό μέρος, φορέστε κάτι που σας κάνει να νιώθετε γοητευτικοί και απολαύστε όλη τη διαδικασία του φλερτ.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσετε μια σχέση που νομίζατε ότι είχε αποτύχει. Εάν αισθάνεστε ότι δεν έχετε καμία ελπίδα να προσελκύσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον πίσω στη ζωή σας, τότε ξανασκεφτείτε το. Τολμήστε να δοκιμάσετε μια ακόμη φορά και μην φοβάστε να πληγωθείτε. Πιθανότατα νιώθει το ίδιο, αλλά δεν τολμά να κάνει την πρώτη κίνηση.

Σκορπιός

Ο έρωτας κρύβει την έννοια της κατάκτησης. Ξέρετε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλετε να γοητεύσετε και να γίνει κομμάτι της ζωής σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε ένα τολμηρό σχέδιο για να τον/την πλησιάσετε.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να λιώσετε τον πάγο με ένα ξεχωριστό άτομο. Ίσως και εσείς θα πρέπει να ξεπεράσετε τις αναστολές σας για να λειτουργήσει. Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές, με κίνδυνο να τα χαλάσετε όλα. Αρκεί να τον/την πλησιάσετε με ένα ζεστό και φιλικό χαμόγελο και να ξεκινήσετε από εκεί.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει, να πλησιάσετε κάποιον/α πιθανό/ή σύντροφο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Δεν συνηθίζετε να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση, καθώς συνήθως είστε πολύ περήφανοι για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Αλλά κάτι σήμερα σας ενθαρρύνει να κάνετε αυτό το κάτι παραπάνω. Δεν θα το μετανιώσετε.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ρομαντισμό στην καθημερινότητά σας. Προσκαλέστε το ταίρι σας ή το αντικείμενο του πόθου σας σε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών. Γεμίστε το χώρο με αρωματικά κεριά, βάλτε απαλή μουσική και μαγειρέψτε κάτι αφροδισιακό!

Ιχθύες

Η διάθεσή σας είναι στα ύψη σήμερα και για αυτί θα πρέπει να ευχαριστήσετε το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Στην ερωτική σας ζωή όλα πάνε πολύ καλά, καθώς δεν ξέρετε ποιον/ποια από όλους/όλες τους/τις θαυμαστές/θαυμάστριές σας να επιλέξετε. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Πάρτε τον χρόνο σας και κάνετε την σωστή επιλογή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments