Video

Survivor spoiler 2/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Survivor spoiler 2/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία
Survivor spoiler 2/3: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες για το ποιος θα κερδίσει το δεύτερο παιχνίδι ασυλίας.

Όσοι περίμεναν ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η αντεπίθεση των κόκκινων στο Survivor επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Η αρχή έγινε με τον αγώνα επάθλου και συνεχίστηκε στο πρώτο παιχνίδι ασυλίας. Τα spoiler που ήθελαν τους κόκκινους να κερδίζουν την πρώτη ασυλία επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά έδειξε τη δυναμική της από νωρίς και το τελικό 10-4 δεν αφήνει πολλά περιθώρια για συζήτηση.

Οι μπλε πήγαν στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας και ο Τζέιμς ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί ήρθε την κατάλληλη στιγμή καθώς πλέον έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα για τον αρχηγό των μπλε. Όποιος ήθελε να τον στείλει στον τάκο θα πρέπει να περιμένει. Βέβαια ο Τζέιμς θα πρέπει να υποδείξει και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη στιγμή που η κάλπη έβγαλε τον Κρις, ο Τζέιμς θα επιλέξει τον Αλέξη Παππά.

Κακός χαμός στην μπλε ομάδα

Οι μπλε που ψήφισαν τον Κρις το αιτιολόγησαν λέγοντας πως είναι αδύναμος αγωνιστικά. Όπως βλέπουμε στο σημερινό τρέιλερ ο παίκτης αποφάσισε να μην αγωνιστεί από τη στιγμή που η ομάδα του θεωρεί ότι δεν μπορεί να φέρει νίκες. Το ίδιο ακολουθεί ο Αλέξης Παππάς κάτι που δεν προξενεί απορίες καθώς οι δυο παίκτες έχουν κοινή γραμμή εδώ και καιρό. Αυτό σημαίνει ότι η μπλε ομάδα θα δέχεται πέναλτι και έτσι οι κόκκινοι θα έχουν την ευκαιρία να ματσάρουν έναν ισχυρό παίκτη με έναν αδύναμο.

Αυτό αναμένεται να επηρεάσει άμεσα στην ομάδα και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχουν ελπίδες για τους μπλε. Το 1-1 φαντάζει δύσκολο και όπως φαίνεται οι κόκκινοι θα κάνουν το 2 στα 2 και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού σε ρόλο θεατή. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα είναι οι προτεινόμενοι και κυρίως πως θα βγουν.

Σφοδρή σύγκρουση για Άγριες Μέλισσες, Survivor και MasterChef

Η τηλεοπτική εβδομάδα ξεκίνησε με σφοδρή σύγκρουση στην prime time για την πρωτιά στην τηλεθέαση. Οι τρεις μεγάλοι μονομάχοι, Άγριες Μέλισσες, Survivor και MasterChef έπεσαν στην αρένα και νικητής βρήκε για άλλη μια φορά το reality του ΣΚΑΪ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Άγιος Δομίνικος έστειλε στο κανάλι του Φαλήρου ποσοστά που άγγιξαν ακόμα και το εντυπωσιακό 52,5%! Παρ’ όλα αυτά, στο διάστημα που βρέθηκαν και οι τρεις απέναντι, η τηλεθέαση φάνηκε να μοιράζεται κυρίως ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

Δυναμικό

  • SURVIVOR 31,4%
  • ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 26,5%
  • MASTERCHEF 24,6%

Γενικό

  • ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 29,7%
  • SURVIVOR 28,3%
  • MASTERCHEF 20,3%

Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments