Αθλητισμός

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Η αποψινή βραδιά είναι ντροπή για κάθε παίκτη, κάθε προπονητή»

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Η αποψινή βραδιά είναι ντροπή για κάθε παίκτη, κάθε προπονητή»
Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους μετά τη βαριά ήττα από την Μπασκόνια για την Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε με σκληρά λόγια για την ομάδα του μετά την ήττα από την Μπασκόνια για τη Euroleague με 91-66. Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο παιχνίδι για τη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός πλησιάσε στη σπουδαία νίκη με την ΤΣΣΚΑ, αλλά σήμερα ουσιαστικά παράτησε τον αγώνα. Οι Πειραιώτες έφτασαν έτσι να έχουν 7 σερί ήττες και το ρεκόρ τους πλέον να είναι στο 11-16.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Συνεχάρη την Μπασκόνια

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε μετά τον αποψινό αγώνα: «Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια για το σταθερό της παιχνίδι επί σαράντα λεπτά. Για εμάς δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παρότι έχουμε τραυματισμούς και ήρθαμε εδώ χωρίς αρκετούς παίκτες μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο ήμασταν 5-6 πόντους πίσω, από το 25ο λεπτό και μετά απλά παραιτηθήκαμε, σταματήσαμε να παίζουμε. Παίζαμε χωρίς πίστη, χωρίς αυτοπεποίθηση και τελικά επιτρέψαμε στην Μπασκόνια να κερδίσει με τεράστια διαφορά.

Η αποψινή βραδιά είναι ντροπή για κάθε παίκτη, κάθε προπονητή, για όποιον βρισκόταν στον πάγκο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να επιστρέψουμε στην κανονική μας κατάσταση, ώστε να παίξουμε με αυτοπεποίθηση σε δύο μέρες από τώρα».

Στη συνέχεια ο κόουτς του Ολυμπιακού πρόσθεσε: «Δεν έχει να κάνει μόνο με τον αντίπαλό σου, αλλά και με το πως εσύ παίζεις. Εμείς σταματήσαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα, σε κάποιες περιπτώσεις ήμασταν βιαστικοί, δεν είχαμε υπομονή να εκτελέσουμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Είχαμε πει να έχουμε υπομονή και να εκτελούμε μετά από τέσσερις – πέντε πάσες. Μερικές φορές προσπαθήσαμε να εκτελέσουμε με μία πάσα ή ακόμη και με καμία. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας».

Γιώργος Μπαρτζώκας: Μίλησε με σκληρά λόγια μετά την ήττα από την Μπασκόνια

Γιώργος Μπαρτζώκας: Μίλησε με σκληρά λόγια μετά την ήττα από την Μπασκόνια

Γιώργος Μπαρτζώκας: Τι είπε για τη συνέχεια της διοργάνωσης

Για το κίνητρο της ομάδας του Πειραιά μέχρι το τέλος της σεζόν, απάντησε: «Στην Euroleague μόνο οκτώ θα συνεχίσουν. Ακόμη και μεγάλες ομάδες πιθανότατα θα μείνουν εκτός. Εμείς αυτή τη στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό να παλεύουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος. Επίσης θα πρέπει να καταλάβουμε τι είναι η Euroleague . Αν απογοητευτείς θα το πληρώσεις με σκληρή ήττα. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, με όποιον είναι έτοιμος να παλέψει».

Γιώργος Μπαρτζώκας: Όλες οι δηλώσεις του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments