Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι τρεις νέες καταγγελίες που «καίνε» τον σκηνοθέτη

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι τρεις νέες καταγγελίες που «καίνε» τον σκηνοθέτη
Δημήτρης Λιγνάδης: Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κρατείται στη φυλακή με καταδικασμένους για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ανοίγουν συνεχώς στόματα και έρχονται νέες καταγγελίες και μαρτυρίες θυμάτων για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κρατείται στη φυλακή με καταδικασμένους για σεξουαλικά εγκλήματα. Οι μέρες κυλούν αντίστροφα για να μεταφερθεί σε κανονικό κελί ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενώ ο συνήγορος του ποντάρει στην αίτηση αποφυλάκισης του εντολέα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ακόμα δύο άτομα που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον σκηνοθέτη αναμένεται να καταθέσουν στην ανακρίτρια.

Τα αδικήματα, όπως μετέδωσε το Star, φέρεται να έχουν γίνει το 2015 σε βάρος δύο 17χρονων. Αφορούν σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και στη μια περίπτωση μάλιστα καταγγέλλεται και βιασμός. Οι δύο νέοι μάρτυρες προτίθενται να καταθέσουν στην 19η τακτική ανακρίτρια προκείμενου να πουν όσα βίωσαν.

Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης: Έρευνα στο σπίτι του σκηνοθέτη διέταξε η ανακρίτρια

Σημειώνεται πως, το μεσημέρι της Τετάρτης, η ανακρίτρια της υπόθεσης στο Τμήμα Διώξεως Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων παρήγγειλε έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη. Από την αρχή διερεύνησης της υπόθεσης, ερωτήματα είχε προκαλέσει το γεγονός ότι σε μια τέτοια σοβαρή υπόθεση με βαρύτατες κατηγορίες για βιασμούς ανηλίκων οι αστυνομικές αρχές δεν κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σκηνοθέτη.

Μάλιστα, αίτημα για έρευνα στα κινητά και τους υπολογιστές του Δημήτρη Λιγνάδη κατέθεσε τις προηγούμενες ημέρες ο δικηγόρος του 25χρονου που έχει καταγγείλει βιασμό. Ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος υποστήριξε πως «στο πλαίσιο της υποχρέωσης μας να στηρίξουμε την κατηγορία, εισέφερα στοιχεία στην ανακριτική διαδικασία. Έναν κατάλογο μαρτύρων που έχουν να καταθέσουν περιστατικά για τις εγκληματικές δραστηριότητες καθώς και ένα αίτημα να διενεργηθεί κατάσχεση ψηφιακών δεδομένων του κατηγορουμένου, να διερευνηθούν από τα αρμόδια εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ προς το περιεχόμενό τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments