Ελλάδα

Μπλε φάλαινα: Έρευνα για το παιχνίδι μετά την αυτοκτονία του 15χρονου

Μπλε φάλαινα: Έρευνα για το παιχνίδι μετά την αυτοκτονία του 15χρονου
Μπλε φάλαινα: Εξετάζεται αν σχετίζεται η αυτοκτονία με βιντεοπαιχνίδι.

Γίνεται έρευνα από την ΕΛΑΣ για το παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα» μετά τη αυτοκτονία του 15χρονου στο Κερατσίνι. Ο 15χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος το απόγευμα της Δευτέρας μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο, το παιδί βρέθηκε κρεμασμένο από πόμολο ντουλάπας και παρά τις πρώτες βοήθειες, ήταν ήδη αργά και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η «Μπλε Φάλαινα»

Ένα από τα στοιχεία που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι ο άτυχος νεαρός συμμετείχε στη μακάβρια διαδικτυακή πρόκληση της «Μπλε Φάλαινας». Ο υπολογιστής του 15χρονου ήταν ανοιχτός όταν τον βρήκε η μητέρα του, ενώ στο γραφείο δίπλα του είχε το κινητό του. Σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι έτσι έγινε, θα είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που αποδίδεται θάνατος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, από το οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες έφηβοι στο εξωτερικό.

Μπλε Φάλαινα

Μπλε Φάλαινα

Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο παιδί βρέθηκε κρεμασμένο στο πόμολο της ντουλάπας του, όπου έδωσε τέλος στη ζωή του με έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από λουράκι σκύλου. Η μητέρα του μπήκε στο δωμάτιο και είδε τον γιο της χωρίς τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να καλέσει άμεσα για βοήθεια. Γείτονες που ήταν κοντά μπήκαν στο σπίτι και μαζί με τη μητέρα του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικό, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε τελικά ο θάνατος του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments