Πολιτική

Ηλιόπουλος: Άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα και στήριξη του ΕΣΥ

Ηλιόπουλος: Άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα και στήριξη του ΕΣΥ
Ηλιόπουλος: Τι αναφέρει ο Νίκος Ηλιόπουλος για την κατάσταση στο Νοσοκομείο "Αγία Όλγα".

Την άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα και  τη στήριξη του ΕΣΥ ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει έγγραφο του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Αγία Όλγα”, στο οποίο σημειώνεται ότι την Πέμπτη ενημερώθηκαν ότι σε όλη την Αθήνα θα ήταν το μόνο νοσοκομείο για περιστατικά παθολογικά και covid.

«Ο 6ος όροφος γεμάτος θετικά περιστατικά (και εκτός κλινικής covid) σε συνθήκες συνύπαρξης με κοινά περιστατικά. Αυτή είναι η περιγραφή της πραγματικότητας στο “Αγία Όλγα” από τον διευθυντή της παθολογικής κλινικής. Οι εγκληματικές επιλογές της κυβέρνησης μας έφεραν εδώ. Άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα και στήριξη των ανθρώπων του ΕΣΥ. Να δώσουμε όλοι και όλες μαζί τη μάχη για να νικήσει η ζωή» γράφει χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ηλιόπουλος: Δείτε την ανάρτησή του

Θυμίζουμε ότι σε χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Ηλιόπουλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ. Μιλώντας στο «Κόκκινο 105,5», είπε ότι «την Κυριακή που μας πέρασε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε ότι διαχειριζόμαστε ικανοποιητικά την πίεση στο δημόσιο σύστημα υγείας» και πρόσθεσε:

«Όταν την Κυριακή λέει αυτό και την Τετάρτη καταρρέει το σύστημα υγείας στην Αττική και αναγκαζόμαστε να πάρουμε καινούρια μέτρα, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για τον κ. Μητσοτάκη: ή έχουμε απέναντί μας έναν επαγγελματία απατεώνα ή έναν άνθρωπο ο οποίος είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Παράλληλα, σημείωσε: «Ο πρωθυπουργός είναι επικίνδυνος γιατί δεν καταλαβαίνει ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ποια είναι η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και από την πρώτη στιγμή αρνείται να ακούσει την κραυγή των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Η κυβέρνηση συνεχίζει να μη συνταγογραφεί τα τεστ, συνεχίζει να μη λαμβάνει μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού στους χώρους εργασίας και τα μέσα μαζικής μεταφοράς», υπογράμμισε ο Νάσος Ηλιόπουλος, εξηγώντας ότι «η φιλοσοφία των μέτρων που ανακοινώθηκαν χθες είναι ότι η κυβέρνηση τα πηγαίνει καλά, ενώ οι πολίτες συνεχίζουν να είναι απείθαρχοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments