Video

Καρράς: Ξεκίνησε η μεγάλη συναυλία στο Mega

Καρράς: Ξεκίνησε η μεγάλη συναυλία στο Mega
Καρράς: Το «Σπίτι με το Mega» φέρνει σήμερα στις οθόνες των τηλεθεατών τον Βασίλη Καρρά και το Νίκο Μακρόπουλο σε μια μοναδική συναυλία.

Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος έχουν ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή για τους τηλεθεατές του MEGA. Η μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» έχει γίνει μία από τις πιο αγαπητές εκπομπές του ελληνικού κοινού. «Μην χάσετε την παράσταση… Θα είναι καταπληκτική» ανέφερε ο Βασίλης Καρράς και προσκάλεσε το κοινό στο γλέντι του.

Πως ξεκίνησε τη συναυλία ο Βασίλης Καρράς

Tο αφιέρωμα ξεκίνησε με μια από τις τελευταίες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά «Τυπικές Σχέσεις» σε μουσική και στίχους του Δημήτρη Ξυπολιά. Το κομμάτι κυκλοφόρησε το 2020 και περιλαμβάνεται στο δίσκο «Ρωτάς αν σ’ έχω ερωτευθεί».

Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς

H μεγάλη διαδικτυακή συναυλία ταξίδεψε το ελληνικό τραγούδι σε όλο τον κόσμο, από την καρδιά της Θεσσαλονίκης και την Πύλη Αξιού. Σε αυτή τη μουσική γιορτή, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αμέτρητες επιτυχίες των δύο αγαπημένων τραγουδιστών αλλά και ένα μοναδικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη.

Δίπλα τους στο μουσικό ταξίδι: από την Κρήτη, ο Νίκος Ζωιδάκης, από την Ήπειρο, ο Γιάννης Καψάλης και από τον Πόντο, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Συμμετέχουν ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και ο Μάκης Σεβίλογλου.

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Καρρά

Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Έχει δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο “Πρόσφυγας” στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του “Εγώ αγάπη μου, εγώ”. Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Έχει συνεργαστεί me συνθέτες και στιχουργούς όπως ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς, η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας ΦΙλίππου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης,ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι. Έχει κάνει ντουέτα με πολλούς τραγουδιστές όπως η Μαριάνθη Κεφάλα, οι Πυξ Λαξ, η Κωνσταντίνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος,ο Νίκος Ζωιδάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Ειρήνη Μερκούρη, οι Αλχημιστές, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης. Με τους περισσότερους από αυτούς έχει συνεργαστεί σε ζωντανά προγράμματα. Επίσης είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει γράψει τραγούδια για πολλούς τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments