Ελλάδα

Έλλη Διβάνη: Πέθανε η 33χρονη γόνος της γνωστής οικογενείας του ομίλου «Divani»

Έλλη Διβάνη: Πέθανε η 33χρονη γόνος της γνωστής οικογενείας του ομίλου «Divani»
Έλλη Διβάνη: Έφυγε από τη ζωή η 33χρονη γόνος της γνωστής οικογενείας του ομίλου «Divani».

Τραγωδία στην οικογένεια Διβάνη. Το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή η 33χρονη γόνος της γνωστής οικογενείας του ομίλου «Divani». Πρόκειται για την κόρη του Ερρίκου Διβάνη, και εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» στην Ελλάδα.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.  Ο Ομιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) και μετρά 60 χρόνια παρουσίας στην ιστορία της φιλοξενίας.

Το επίσημο σάιτ του ομίλου αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Για περισσότερα από 60 χρόνια ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη υπηρετεί υποδειγματικά την έννοια της ελληνικής φιλοξενίας και είναι σημείο αναφοράς για την πολυτέλεια, την άνεση και την εξυπηρέτηση που προσφέρει στα ξενοδοχεία του. Θεωρούμε τη φιλοξενία μια μορφή τέχνης, και προσέχουμε ιδιαίτερα την κάθε λεπτομέρεια, με μοναδικό σκοπό να ικανοποιούμε τους επισκέπτες μας – εσάς.

Σε αυτήν τη φιλοσοφία βασίζεται η εκπαίδευση που παρέχουμε σε όλους τους ανθρώπους μας, στα πολυτελή ξενοδοχεία μας ανά την Ελλάδα, ώστε να διακρίνονται για την αποτελεσματικότητα, την ευγένεια και την αφοσίωσή τους στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας. Ικανοποιούμε τις ανάγκες σας και ξεπερνούμε τις προσδοκίες σας, είτε επιθυμείτε μια πολυτελή διαμονή είτε διοργανώνετε την εκδήλωσή σας σε κάποιο από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη. Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία μας χαρακτηρίζεται από μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα άνεσης και φιλοξενίας. Έτσι, εδώ και χρόνια προσφέρουμε στους εκλεκτικούς επισκέπτες μας την αίσθηση ότι πραγματικά βρίσκονται στο σπίτι τους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments