Ελλάδα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: “Καρφιά” για τη στάση του Δήμου Νέας Σμύρνης

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: “Καρφιά” για τη στάση του Δήμου Νέας Σμύρνης
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο γνωστός Chef δεν έκρυψε την αντίθεση του για τα όσα ισχυρίστηκε ο Δήμος Νέας Σμύρνης μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός από εξαιρετικός chef, είναι γνωστός για την αγάπη του στη Νέα Σμύρνη και στον Πανιώνιο. Η εικόνες της αστυνομικής καταστολής στην πλατεία δεν μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητο τον κριτή του MasterChef. Συγκεκριμένα ο “Θείος Λεωνίδας” σχολίασε με καυστικό τρόπο την ανακοίνωση που έβγαλε ο Δήμος Νέας Σμύρνης καθώς όπως τόνισε προσπάθησε να παίξει μικροπολιτικά παιχνίδια.

“Ο Δήμος οφείλει να εκφράζει τους δημότες του και όχι να κρατάει τις αποστάσεις της μικροπολιτικής του. Την διαχείριση σας δίνουν οι δημότες όχι την ιδιοκτησία”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί πολίτες αντέδρασαν με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση του Δήμου. Μπορεί από τη μια να καταδικάζει τη βία, αλλά ταυτόχρονα φωτογραφίζει και τους πολίτες ότι παραβίασαν τα μέτρα και προκάλεσαν αντίδραση της αστυνομίας.

 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δείτε την ανάρτηση του

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αντίδραση του

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αντίδραση του

Η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης που προκάλεσε τις αντιδράσεις

“Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες”.

Θυμίζουμε επίσης ότι για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης η αστυνομία ενημέρωσε ότι θα διεξαχθεί ΕΔΕ. Ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι τα όργανα της τάξεις δέχτηκαν επίθεση. Βέβαια κανένα βίντεο ή μάρτυρας δεν έχει εμφανιστεί για να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω.

Παράλληλα η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διακρίβωση τυχόν αξιοποίνων πράξεων από αστυνομικούς. Η έρευνα θα διενεργηθεί υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Νίκου Ορνεράκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments