Ελλάδα

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ήμουν εθισμένος στον τζόγο

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ήμουν εθισμένος στον τζόγο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ένας θρυλικός ηθοποιός για τον Ελληνικό κινηματογράφο. Τον γνωρίσαμε σε πολλούς σπουδαίους ρόλους που έχει παίξει. Πιο πρόσφατα τον είδαμε να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικό σποτάκι για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Ο θρυλικός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αποκάλυψε άγνωστες πληροφορίες για το παρελθόν του.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου προχώρησε σε μια αποκάλυψη για κάτι που λίγοι γνώριζαν. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι στο παρελθόν είχε σοβαρό πρόβλημα με τον τζόγο. «Όλοι έχουν μείνει σε αυτό το σημείο του βιβλίου μου γιατί πουλάει. Θα είχα κάθε λόγο να το εξαφανίσω… Νομίζω ότι ο τζόγος κατά την φιλοσοφική μου άποψη, είναι έμφυτος. Από μικρά παιδάκια λέμε αυτό είναι δικό μου και ποιος θα κερδίσει κέρματα. Είναι ένα σκαλοπάτι που οδηγεί στην μεγάλη κατηφόρα.

Αν μπλέξεις με αυτό, είναι ένας καταστροφικός εθισμός. Το λέει άλλωστε και το ρητό πας παίζων χάνει. Κανείς δεν βγαίνει νικητής, όποιος τζογάρει χάνει. Στιγμιαίες είναι οι νίκες, όπως και το ναρκωτικό… Ήταν μια παγίδα. Έγραψα αυτό το πράγμα για να πω πόσο καταστροφικό είναι, όπως θα έλεγα και για τα ναρκωτικά. Δεν το έκανα για να πω ότι έπαιζα. Ωστόσο έγινε σημαία», σημείωσε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Γιώργος Κωνσταντίνου: Η αναφορά στους σπουδαίους γονείς του

Στη συνέχεια της συνέντευξης και ο Γιώργος Κωνταντίνου αναφέρθηκε στους γονείς του που επίσης ήταν σπουδαίοι στον χώρο του θεάματος. Για τους γονείς του είπε τα εξής: «Οι γονείς μου ήταν πρωταγωνιστές της οπερέτας. Τον πατέρα μου δεν τον έζησα. Ο πατέρας μου δεν είχε παντρευτεί την μητέρα μου και η μητέρα μου το έφερε βαρέως ότι εγώ ήμουν ένα εξώγαμο παιδί.

Η μητέρα μου χρόνια μετά, ζήτησε να παντρευτούν. Για να συνεχίσει να σε βοηθάει ο γιός μου θα με παντρευτείς του είπε. Και παντρεύτηκαν εκείνη στα 60 και εκείνος στα 70 και μετά χώρισαν. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος και η μητέρα μου πριμαντόνα», ανάφερε μεταξύ άλλων στην μεγάλη του συνέντευξη που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο