Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [09/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [09/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για σήμερα Τρίτη.

Με αυτά τα ζώδια να έχουν μεγάλη εύνοια για το 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, αν και μερικά έχουν ορισμένες άτυχες ημέρες μέσα στη χρονιά, ας δούμε το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων:

Κριός

Παρόλο που πρόσφατα κάνατε μια προσπάθεια να αλλάξετε ορισμένες πτυχές της ζωής σας, ειδικά στον τομέα των σχέσεων, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια ευκαιρία να επεκτείνετε τις προσπάθειές σας. Εάν αναζητάτε μια νέα ερωτική σχέση, επανεξετάστε τι ζητάτε από τον/την μελλοντικό/ή σας σύντροφο.

Ταύρος 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πλησιάσετε ένα ξεχωριστό άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Αλλά μην χρησιμοποιήσετε τις συνηθισμένες σας τακτικές. Δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Εάν αυτό το άτομο έχει ασυνήθιστα ενδιαφέροντα, κάντε λίγη έρευνα, ώστε να μπορείτε τουλάχιστον να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ευνοεί την προσωπική σας ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καλύτερα να βγείτε έξω και να μην απορρίπτετε τις προσκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας. Μια συνάντηση-έκπληξη θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε κάποιον/α με τις ιδιότητες που αναζητάτε σε τον/την μελλοντικό/ή σας σύντροφο.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τον/την σύντροφό σας να αισθανθεί πολύ όμορφα και το αντίστροφο. Υπάρχει μια αίσθηση αρμονίας στην ατμόσφαιρα αυτήν τη στιγμή, την οποία θα ήταν συνετό να εκμεταλλευτείτε, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό δεν βλεπόσασταν πολύ.

Λέων 

Βάλτε λίγο αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ετοιμάσετε κάτι ιδιαίτερο για τον/την σύντροφό σας. Μην αναφερθείτε στα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε. Παρακολουθήστε μια διαδικτυακή θεατρική παράσταση, μαγειρέψτε ένα υπέροχο γκουρμέ γεύμα ή απλά χαλαρώστε παρέα.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσετε τον ρομαντισμό στην σχέση σας. Υπάρχει ένα είδος μαγείας στην ατμόσφαιρα που βελτιώνει οποιαδήποτε σχέση, είτε είναι πρόσφατη είτε μακροχρόνια. Αξιοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να συντονιστείτε με τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας.

Ζυγός 

Οι φαντασιώσεις σας μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη σχέση σας. Θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πόσα διασκεδαστικά πράγματα μπορείτε να κάνετε και να οραματιστείτε πολλά συναρπαστικά σενάρια για το μέλλον. Αξίζει να δώσετε περισσότερη προσοχή σε όσα προσπαθεί να σας πει το υποσυνείδητό σας.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορείτε να λάβετε σοβαρά τα πιο τρελά σας όνειρα με την βοήθεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Αυτό όχι μόνο θα ενισχύσει την διασκέδαση στην σχέση σας, αλλά θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο σενάριο για μια πολύ δημιουργική ερωτική ζωή.

Τοξότης 

Εάν θέλετε τις απαντήσεις σε μερικές από τις πιο πιεστικές ερωτήσεις σας σχετικά με τη ζωή και την αγάπη, τότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα καλύτερο από το να συμβουλευτείτε τα όνειρά σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να τα πάρετε στα σοβαρά, καθώς θα σας δώσουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που σας προβληματίζουν εδώ και αρκετό καιρό.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και μαγείας στη σχέση σας. Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θέλετε να γιορτάσετε την αγάπη σας, μπορείτε να το κάνετε δημιουργώντας ένα υπέροχα ρομαντικό κλίμα. Η νύχτα προβλέπεται να είναι μεγάλη.

Υδροχόος

Αν μέχρι τώρα ζυγίζατε τα υπέρ και τα κατά προκειμένου να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, αξιοποιήστε την ενέργεια της σημερινής μέρας και λάβετε υπόψη σας τα θετικά. Εάν σκοπεύετε να βγείτε με το εν λόγω άτομο, φορέστε τα πιο σέξι ρούχα σας, συνδυάστε τα με όμορφα αξεσουάρ ή ένα μεθυστικό άρωμα. Μην ξεχάσετε το μεγαλύτερο όπλο σας: το χαμόγελό σας.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δώσετε προσοχή στις φαντασιώσεις και τις ονειροπολήσεις σας, ειδικά αν σχετίζονται με τον δεσμό σας. Όποια και αν είναι τα συναισθήματά σας, θετικά ή αρνητικά, θα σας βοηθούσε πραγματικά να συντονιστείτε μαζί τους και να αναλάβετε δράση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments