Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [09/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [09/03/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας.

Με αυτά τα ζώδια να έχουν μεγάλη εύνοια για το 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, αν και μερικά έχουν ορισμένες άτυχες ημέρες μέσα στη χρονιά, ας δούμε τις ερωτικές προβλέψεις της ημέρας: 

Κριός

Αν τα ερωτικά σου θέματα είναι τελευταία ιδιαίτερα προσωπικά, τότε θα θελήσεις να επικοινωνήσεις με τα πιο κοντινά σου άτομα. Ίσως δεν θέλεις να γνωρίζει ο εραστής ή ο πιθανός αγαπημένος σου, τι σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι. Όμως υπάρχουν πολλά που θέλεις να πεις ή να αποκαλύψεις. Προς το παρόν, επιτρέποντας στους άλλους να κάνουν ερωτήσεις, μπορεί να είναι σοφότερη κίνηση.

Ταύρος

Με ποιον τρόπο μπορούν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ή αναζητήσεις να εμποδίσουν τη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου; Αν είσαι εσύ αυτή που δεν έχει δημιουργήσει θέματα ισορροπίας με την ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Αν όμως την ανισορροπία την προκαλεί ο εραστής σου, τότε μια συζήτηση γι’ αυτό το λόγο, είναι απαραίτητη. 

Δίδυμοι

Όλα όσα κάνεις – για ποιον το κάνεις; Ίσως φτάσουν μία ή δύο αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν ότι μεγάλο μέρος της προσπάθειάς σου, γίνεται για να ευχαριστήσεις ή να καθησυχάσεις τους άλλους, συμπεριλαμβανομένου του εραστή σου. Τώρα όμως σου δίνεται μια υπέροχη ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα που έχεις παραμελήσει τελευταία. Δες στο σαν μια ευκαιρία για να φροντίσεις τον εαυτό σου με όποιον τρόπο το έχει ανάγκη. 

Καρκίνος

Είσαι σε θέση να κινηθείς διπλωματικά απέναντι στον εραστή σου τώρα. Αν αισθάνεσαι πως απαιτείται μια συζήτηση για να καθησυχάσεις ή για να κατανοήσεις τον τρόπο με τον οποίο το αντικείμενο του πόθου σου εκμεταλλεύεται τη γενναιοδωρία σου… τώρα είναι η ώρα να την κάνεις. Οι μέρες που σιωπούσες ενώ γνώριζες την ανισορροπία που επικρατούσε, τελείωσαν.

Λέων

Παρόλο που η αβεβαιότητα για μια ιδέα ή ένα σχέδιο που μοιράζεσαι με τον εραστή σου μπορεί να είναι δικαιολογημένη κατά κάποιο τρόπο, ίσως φανείς λιγότερο προσεκτική σε κάποια άλλα θέματα. Κοίταξε προσεκτικά τις ομοιότητες σχετικά με όσα θέλεις να πετύχεις. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μια φιλοδοξία με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, πρέπει να εκφράζεται και να συζητείται. Αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να παρέχει τα θεμέλια για να δημιουργηθεί κάτι εντυπωσιακό ή θεαματικό.

Παρθένος

Ένα ρομαντικό ζήτημα μπορεί να επωφεληθεί από τη λογική και πρακτική σκέψη που έχεις τώρα. Πιθανότατα γνωρίζεις ότι η ήρεμη αντιμετώπιση ενός θέματος που προβληματίζει το ταίρι σου, είναι ο λογικός τρόπος για να λυθεί. Αυτό μπορεί να έχει τη μορφή ενός σχολίου από μεριάς σου, που θα υπενθυμίσει στο σύντροφό σου, πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί τόσο πολύ, με τον τρόπο που το κάνει.

Ζυγός

Υπάρχει σέξι διασκέδαση και αρκετή απόλαυση, αν ωθήσεις τα όρια αυτού που με τον αγαπημένο σου είστε διατεθειμένοι να κάνετε. Αυτό δεν συνεπάγεται κάποιες τολμηρές, άβολες ή δραματικές κινήσεις. Υπάρχει ενθουσιασμός που προσφέρεται, για να ενισχύσει η διάθεση και την αδρεναλίνη σας. Βάλτε από κοινού τη φαντασία σας να δουλέψει και δείτε τα αποτελέσματα όσων επινοήσατε! 

Σκορπιός

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να υποχωρήσεις σε κάθε επιθυμία που έχεις για να προσφέρεις περισσότερη άνεση στην ερωτική σου ζωή…. και να αξιοποιήσεις τη φαντασία σου, για να συμβούν θεαματικές αλλαγές. Αν είσαι σε σχέση, τότε η ιδέα να κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει περισσότερο με μια ερωτική φωλιά θα είναι εξαιρετικά δελεαστική. Όμως είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μπορεί να δημιουργήσεις με το σύντροφο ή τον μελλοντικό εραστή σου, ένα νέο προσωπικό και ιδιωτικό χώρο μόνο για σας τους δυο.

Τοξότης

Ο εραστής ή ο πιθανός αγαπημένος σου, μερικές φορές μπορεί να εκνευρίζεται από την ικανότητά σου να παρουσιάζεις αποτελεσματικές ιδέες, χωρίς όμως να είσαι διατεθειμένη να κάνεις διάλογο. Αν το ταίρι σου αισθάνεται υποτιμημένο ή νιώθει πως αυτό που πιστεύει…. για σένα δεν έχει σημασία, ενισχύεις ή συμβάλλεις με τη στάση σου, μόνο στη δημιουργία εντάσεων. Η υποκίνηση μιας συζήτησης ανάμεσά σας και η διευκρίνιση πως είσαι διατεθειμένη να τον ακούσεις, θα έχει τεράστια οφέλη τώρα.

Αιγόκερως

Μια απόφαση ή μια ενέργεια, μπορεί να προσφέρει την ηρεμία και τον εφησυχασμό που έχει ανάγκη τώρα το ταίρι σου. Όμως, οι ρομαντικές περιστάσεις μπορεί να δημιουργήσουν ανισορροπία, αν αισθάνεσαι πως αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι προσωρινό και δεν του δώσεις την απαραίτητη σημασία. Μια διευκρινιστική συζήτηση όμως ανάμεσά σας, θα επιβεβαιώσει πως ορισμένες ανησυχίες σου, είναι αβάσιμες.

Υδροχόος

Αν πιστεύεις πως έχεις βρει εμπνευσμένους τρόπους για να ξαναζωντανέψεις το κέφι σου, τότε να είσαι σίγουρη πως αυτοί θα είναι εξίσου αποτελεσματικοί και για τον εραστή σου. Μην τον αφήσεις όμως μόνο του για να φορτίσει τις συναισθηματικές του μπαταρίες. Αν σκεφτείς πιο ανοιχτόμυαλα και ακολουθήσεις μαζί του έναν ασυνήθιστο τρόπο, μπορεί να τονωθείτε και οι δύο πολύ αποτελεσματικά. 

Ιχθύες

Ορισμένα σχέδια αυτο-βελτίωσης, θα θελήσεις να τα κρατήσεις μυστικά από το ταίρι σου. Μπορεί να μην επιθυμείς να γνωρίζει ο αγαπημένος σου πως κάνεις δίαιτα ή ασκείσαι, ενώ κοιμάται. Όμως αν βάλεις τον εραστή σου στην εικόνα, μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να πετύχεις το σκοπό σου πιο εύκολα. Μην υποτιμάς την ικανότητα και την επιθυμία του, να σε υποστηρίξει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments