Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 10/03

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 10/03
8 Λέξεις επεισόδια: Ο Άκης βάζει τον Δημήτρη να ψάξει αντικαταστάτη του Αιμίλιου για τη θέση του διευθυντή του ομίλου.

Στο νέο επεισόδιο στις «8 Λέξεις», ο Σίμος με τη Σμαράγδα αποφασίζουν να βάλουν μπροστά τον γάμο τους και να παντρευτούν σε μια εβδομάδα. Ο Άκης καλεί τον Αιμίλιο στο γραφείο του γιατί ετοιμάζει ένα σχέδιο και χρειάζεται το δελτίο ειδήσεων του καναλιού για να το φέρει σε πέρας. Ο Φρίξος μετανιώνει που απέσυρε την πρόταση γάμου και τώρα δηλώνει πιο ερωτευμένος από ποτέ. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος αναθεωρεί για την Αλκμήνη και δείχνει να θέλει σαν τρελός την Ιφιγένεια.

Ο Άκης βάζει τον Δημήτρη να ψάξει αντικαταστάτη του Αιμίλιου για τη θέση του διευθυντή του ομίλου. Η Βικτώρια δείχνει να έχει ισχυρή άποψη για την ανατροφή του Άγγελου και γίνεται έξαλλη όταν η Εύα παρεμβαίνει σ’ αυτή. Ο Οδυσσέας ολοκληρώνει τη θεραπεία για τα μάτια του και μαζί με Έρση και Μάρκο κλείνουν εισιτήριο για να γυρίσουν Ελλάδα. Ο Μιλτιάδης μαθαίνει για τον Σπύρο με την οδοντίατρο και γίνεται έξαλλος. Η Γεωργία βρίσκει τον Έκτορα και του εξομολογείται την αλήθεια για το ίδρυμα. Ο Άκης ρωτάει ευθέως την Αποστολία αν υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments