Ελλάδα

Βρέφος Αγλαΐα Κυριακού: Μωράκι 5 ημερών νοσηλεύεται – Η μητέρα του έχει κορωνοϊό

Βρέφος Αγλαΐα Κυριακού: Μωράκι 5 ημερών νοσηλεύεται – Η μητέρα του έχει κορωνοϊό
Βρέφος Αγλαΐα Κυριακού: Το μωράκι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ η μητέρα του νοσεί από τον κορωνοϊό. Πώς είναι σήμερα η υγεία του.

Βρέφος νοσηλεύεται στο Αγλαΐα Κυριακού, ενώ είναι μόλις πέντε ημερών. Το μωράκι βρίσκεται στο Νοσοκομείο Παίδων, καθώς η μητέρα του διαγνώστηκε με κορωνοϊό, σύμφωνα με το MEGA. Οι γιατροί ανησυχούν αφού πριν τρεις ημέρες πέθανε μωράκι 37 ημερών, ενώ στο θέμα είχε αναφερθεί και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το νεογνό των πέντε ημερών εισήχθη σε θερμοκοιτίδα, στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ). Μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, στο παιδιατρικό νοσοκομείο, τα ξημερώματα της Πέμπτης από το μαιευτήριο «Αλεξάνδρα».

Βρέφος Αγλαΐα Κυριακού: Πώς είναι η κατάστασή του

Το βρέφος, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αναφέρουν οι πληροφορίες της ΠΟΕΔΗΝ. Το μωρό, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί θετικό, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού η μητέρα του ήταν θετική στον ιό. Όπως μετέδωσε το κανάλι, το μωρό παρακολουθείται από τους γιατρούς λόγω και του πρόσφατου περιστατικού με το μωρό που έχασε τη ζωή του από επιπλοκές κορωνοϊού.

Βρέφος Αγλαΐα Κυριακού: Μωράκι 5 ημερών νοσηλεύεται

Βρέφος Αγλαΐα Κυριακού: Μωράκι 5 ημερών νοσηλεύεται

Στο μεταξύ, μηνυτήρια αναφορά για τυχόν ευθύνες των γιατρών που παρακολουθούσαν το βρέφος που πέθανε από κορωνοϊό κατέθεσαν στην εισαγγελία οι παππούδες του βρέφους. Η οικογένεια ζητεί να διερευνηθεί εάν υπήρξε ιατρική αμέλεια από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Παίδων στο οποίο νοσηλεύτηκε επί περίπου ένα μήνα το άτυχο βρέφος.

«Η οικογένεια θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μάθεις να μάθεις τις αιτίες του θανάτου. Θέλουμε να μάθουμε αν υπήρξε ιατρική αμέλεια» ανέφερε εξερχόμενος της Εισαγγελίας Αθηνών ο δικηγόρος Αντώνης Σακαρούδης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το άτυχο μωράκι είχε δηλώσει: «Δυστυχώς σήμερα είχαμε το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας. Ένα βρέφος που πέρασε τις 17 από τις 37 ημέρες ζωής του παλεύοντας με τον κορωνοϊό. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις, όμως σήμερα η θλίψη είναι δυσβάσταχτη. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments