Lifestyle

Μπαλατσινού: Βόλτα στο Ζάππειο με τον γιο της

Μπαλατσινού: Βόλτα στο Ζάππειο με τον γιο της
Μπαλατσινού: Με τον καλό καιρό σύμμαχό της, η Τζένη Μπαλατσινού ευχαριστήθηκε τη βόλτα με τον γιο της στο καροτσάκι στο Ζάππειο.

Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία γέννησε πριν από τρεις μήνες περίπου και έλαβε ένα από τα πιο ωραία δώρα που τη συγκίνησαν, ευχαριστήθηκε τη βόλτα της με τον γιο της στο Ζάππειο, πριν από δύο ημέρες.

Μαζί με τον σύζυγό της και υπουργό Υγείας, διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της κοινής τους ζωής, αφού οι δύο τους έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Είναι ένα αγοράκι που ήρθε για να επισφραγίσει με τον πιο γλυκό τρόπο τον έρωτά τους. Τζένη Μπαλατσινού Ζάππειο

Μάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού είχε μιλήσει στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «Secret» για αυτή την τρυφερή περίοδο που διανύει στη ζωή της, λίγο πριν γεννήσει. Η παρουσιάστρια είχε φανερώσει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά της με την εγκυμοσύνη, μιας και ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της με τον ίδιο ρυθμό. Βέβαια, είχε επισημάνει το πόσο ευτυχισμένοι είναι για τον ερχομό του γιου τους.

Μπαλατσινού: «Η καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει»

«Η καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει. Οι ρυθμοί μου συνεχίζονται με την ίδια ταχύτητα, με τις ίδιες απαιτήσεις και προσπαθώ να ανταποκρίνομαι σε όλες μου τις υποχρεώσεις», είχε δηλώσει αρχικά η νέα μανούλα η οποία από το 1996 έως το 2012 ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά και στις αρχές του καλοκαιριού του 2019 παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια με τον οποίο απέκτησαν ένα αγοράκι τον Δεκέμβριο του 2020.

Και όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει τώρα με αυτή την τόσο ευχάριστη προοπτική του ερχομού ενός μωρού στη ζωή της με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού είχε εκφράσει με χαρά: «Είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και περιμένουμε το παιδί μας γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη». Τζένη Μπαλατσινού Ζάππειο Τζένη Μπαλατσινού Ζάππειο

Για την Τζένη Μπαλατσινού να αναφέρουμε πως ενδιαφέρον παρουσιάζει πέρα από την προσωπική της ζωή, και η επαγγελματική της πορεία καθώς σε ηλικία μόλις 19 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια πήρε τον τίτλο «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991» σε διαγωνισμό του εξωτερικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments