Video

Λούκας Γιώρκας: Γιατί πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Λούκας Γιώρκας: Γιατί πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο
Λούκας Γιώρκας: Χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον κράτησαν για λίγο, ενώ ο Λούκας Γιώρκας σημείωσε πως έζησε «μια περίεργη κατάσταση».

Ο Λούκας Γιώρκας, πέρα από την Κατερίνα Στικούδη η οποία ανέφερε ότι θέλει να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά της, ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1 που προβλήθηκε την Τετάρτη 10 Μαρτίου. Στη συνέντευξή του, μίλησε για ένα περιστατικό που τον οδήγησε στο νοσοκομείο αλλά αναφέρθηκε και στην επαγγελματική του πορεία, για την οποία- στο πρόσφατο παρελθόν, είχε πει πως η νίκη του στο X-Factor, τον κατέστρεψε.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής λοιπόν, Λούκας Γιώρκας μίλησε για την περιπέτεια που έζησε στο video clip από το νέο τραγούδι του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στα γυρίσματα έπαθε υποθερμία, καθώς βρισκόταν για αρκετή ώρα κάτω από το νερό. Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξήγησε χαρακτηριστικά πως το επεισοδιακό γύρισμα οφείλεται στο γεγονός πως η πισίνα στην οποία βρισκόταν, δεν ήταν θερμαινόμενη.

Λούκας Γιώρκας

Λούκας Γιώρκας

Λούκας Γιώρκας: «Εγώ έλεγα το έχουμε, αλλά δεν το καταλαβαίνεις»

Έτσι έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για τέσσερις ώρες συνολικά αν και ο ίδιος εκείνη τη στιγμή εξαιτίας της αδρεναλίνης ένιωθε σαν τον Σούπερμαν. Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον κράτησαν για λίγο, ενώ σημείωσε πως εξαιτίας της υπερέντασης που ένιωθε στα γυρίσματα, έζησε «μια περίεργη κατάσταση» και «δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου».

«Έμεινα τέσσερις ώρες κάτω από το νερό. Είχα κρυμμένες φιάλες οξυγόνου για να παίρνω ανάσες και δύτες για να με προσέχουν. Ήταν Δεκέμβριος και η πισίνα δεν ήταν θερμαινόμενη. Από την αδρεναλίνη ένιωθα ο Σούπερμαν. Δηλαδή μου έλεγαν οι δύτες, είμαστε οριακά και τα χέρια μου έτρεμαν. Εγώ έλεγα το έχουμε, αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Πήγα με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και με κράτησαν πολύ λίγο», εξήγησε αναλυτικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Σημειώνεται πως στα 9 του χρόνια ο Λούκας Γιώργκας ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας τα οποία και ολοκλήρωσε με επιτυχία, παίρνοντας το «Grade 8», στα 16 του. Ταυτόχρονα άρχισε μαθήματα Βυζαντινής μουσικής και επετέλεσε μέλος της Βυζαντινής χορωδίας της Μητρόπολης Κιτίου. Μάλιστα, σε ηλικία 10 μόλις ετών έγινε επίσης, μέλος της Φιλαρμονικής ορχήστρας του δήμου Αραδίππου παίζοντας τρομπόνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments