Καιρός

Αρναούτογλου καιρός: Η προειδοποίηση για την Καθαρά Δευτέρα

Αρναούτογλου καιρός: Η προειδοποίηση για την Καθαρά Δευτέρα
Αρναούτογλου καιρός: Ο έμπειρος προγνώστης καιρού με ανάρτησή του στο Facebook προειδοποιεί τους πολίτες για δυνατούς ανέμους την Καθαρά Δευτέρα.

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα θα χρειαστεί προσοχή προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου. Να σημειώσουμε ότι και ο Γιάννης Καλλιάνος έχει κάνει πρόβλεψη για την ίδια μέρα, αναφέροντας ότι ο καιρός θα είναι άστατος, αλλά δεν υπάρχουν προβλέψεις για κακοκαιρία σαν τη «Μήδεια».

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου συστήνει μεγάλη προσοχή για την Καθαρά Δευτέρα, καθώς οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά σε ορισμένες περιοχές.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή στο Facebook, δεν αποκλείεται οι ριπές τους τοπικά να ξεπεράσουν και τα 9 μποφόρ προκαλώντας ίσως και προβλήματα.

«Φίλες και φίλοι όπως τονίστηκε και τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 μεγάλη προσοχή θέλει η Καθαρά Δευτέρα κυρίως από πλευράς ανέμων καθώς αυτοί θα ενισχυθούν σημαντικά κυρίως στα δυτικά κεντρικά και τα νότια, οπου και δεν αποκλείεται οι ριπές τους τοπικά να ξεπεράσουν και τα 9 μποφόρ προκαλώντας ίσως και προβλήματα!

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τις περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο αλλά και την αντιστοιχία των χρωμάτων με τα μποφόρ πάνω δεξιά. Στις περιοχές όπου το χρώμα παραμένει λευκό οι άνεμοι δεν φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν τα 6 με 7 μποφόρ!

Για οτιδήποτε νεότερο φυσικά και θα υπάρξουν λεπτομέρειες και στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 αλλά και φυσικά μέσα από τη σελίδα μου στο Facebook!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο προγνώστης καιρού της ΕΡΤ3.

Η ανάρτηση στο Facebook

Αρναούτογλου καιρός: Η προειδοποίηση για την Καθαρά Δευτέρα

Αρναούτογλου καιρός: Η προειδοποίηση για την Καθαρά Δευτέρα

Δείτε πώς εξελίσσεται η πορεία του καιρού στο Windy.com

Meteo καιρός: Τι καιρό θα κάνει αύριο Σάββατο

Το Σάββατο σε όλη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με θερμοκρασίες έως 21 βαθμούς Κελσίου, με λίγες μόνο νεφώσεις που από το απόγευμα στα νότια θα αυξηθούν, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 18, στη Θεσσαλία από 0 έως 21 βαθμούς, στην Ήπειρο από -1 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ, αλλά στα νότια πελάγη θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερες.

Αρναούτογλου καιρός: Δείτε το δελτίο στην ΕΡΤ3

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments