Lifestyle

Σταύρος Νιάρχος: Πατέρας για πρώτη φορά

Σταύρος Νιάρχος: Πατέρας για πρώτη φορά
Σταύρος Νιάρχος: Η όμορφη σύζυγός του, Ντάσα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Σταύρος Νιάρχος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από έναν χρόνο περίπου, υπδέχτηκαν τον «καρπό» του έρωτά τους και έγιναν γονείς, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε το ρωσικό «Marie Claire». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η όμορφη Ντάσα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως θα πάρει το όνομα Φίλιππος, από τον πατέρα του Σταύρου. Το αγοράκι είναι το πρώτο παιδί για τον Σταύρο και το τρίτο για την Ντάσα, που έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Λία και έναν γιο, τον Άαρον Αλεξάντερ με τον πρώην σύζυγό της και δισεκατομμυριούχο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα

Σταύρος Νιάρχος: Ο γάμος με την Ντάσα Ζούκοβα

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2020 κάτω από άκρα μυστικότητα σε μία λαμπερή τελετή στο Σεν Μόριτς στην οποία έδωσε το «παρών» πλήθος γνωστών προσωπικοτήτων. Ο γάμος έγινε σε ένα ειδυλλιακό και άκρως χειμερινό τοπίο, τις χιονισμένες παρυφές του Σεν Μόριτς όπου η οικογένεια Νιάρχου διαθέτει το δικό της πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο και φιλοξένησε τη χλιδάτη γαμήλια δεξίωση.

Σε αυτή τη γαμήλια δεξίωση το «παρών» έδωσαν 500 καλεσμένοι. Ανάμεσά τους ήταν και διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, των γηπέδων αλλά και πάμπλουτοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Γκουίνεθ Πάλτροου. Πάντως, πέρα από το λαμπερό ζεύγος, τα φωτογραφικά φλας άστραψαν και με την κοσμική αδερφή του Σταύρου, την Ευγενία.

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα

Εξάλλου, οι δύο τους είναι ένα από τα ωραιότερα και πλέον πολυσυζητημένα ζευγάρια της εποχής μας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα λοιπόν, μετά από δεσμό που κράτησε δυόμιση χρόνια αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν δύο καλοκαίρια πριν. Ο γοητευτικός εγγονός του Έλληνα μεγιστάνα και η πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς αρραβωνιάστηκαν στη Νέα Υόρκη. Αποτελεί άλλωστε αγαπημένη πόλη και των δύο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments