Αθλητισμός

Βόλος ΑΕΚ: 1-0

Βόλος ΑΕΚ: 1-0
Βόλος ΑΕΚ: Εντυπωσιακός ο Βόλος, νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με 1-0 έληξε το ματς για Βόλο και ΑΕΚ, υπέρ της πρώτης ομάδας αν και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο ντέρμπι ενώ σημειώθηκε και μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Εντυπωσιακός ο Βόλος λοιπόν, νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως και στον προημιτελικό κυπέλλου έτσι και σήμερα, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ επικράτησε 1-0 με σκόρερ ξανά τον Δουβίκα με πέναλτι (45+4ο λεπτό) και κατέκτησε την 7η θέση στην κανονική σεζόν της Super League. Η ΑΕΚ έπεσε στην τρίτη, έχασε όποιο πλεονέκτημα διέθετε ενόψει των πλέι άουτ, αλλά κυρίως πραγματοποίησε μία άκρως απογοητευτική εμφάνιση, ίσως τη χειρότερη για το 2021. Βόλος ΑΕΚ

Κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Μαγνησίας άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Δουβίκα. Την παράβαση κέρδισε ο Περέα σε ανατροπή του από τον Μιτάι. Στο διάστημα που προηγήθηκε, μόνο από τις φανέλες θα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος ότι η ΑΕΚ είναι η θεωρητικά «μεγάλη» ομάδα. Στην πραγματικότητα περιορίστηκε σε εντελώς παθητικό ρόλο, για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες στο ίδιο γήπεδο. Κι αν στην προηγούμενη υπήρχε η δικαιολογία του σκοπού που αγιάζει τα μέσα (η ΑΕΚ προκρίθηκε στους «4» του κυπέλλου), σήμερα τίποτα δεν μπορεί να αιτιολογήσει τέτοια παρουσία.

Βόλος ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε με ντέρμπι η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έκλεψε τα βλέμματα στην 26η αγωνιστική της Super League, τελευταία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Κοινή μέρα και ώρα έναρξης στα παιχνίδια ήταν η Κυριακή (14 Μαρτίου) στις 19:00.

Το «τριφύλλι» φιλοδόξησε να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τις δύο απανωτές ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη τετράδα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League, καθώς φιλοξενήθηκε στο Αλκαζάρ από την ουραγό Λάρισα που ήθελε βαθμό. Θεωρητικά πιο εύκολο έργο είχε ο Άρης που περιμένει στο Χαριλάου τον ΟΦΗ, για τον οποίο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Νίκος Νιόπλιας.

Μετά τις αναμετρήσεις τους για το Κύπελλο, με νικήτρια την «Ένωση», Βόλος και ΑΕΚ κοντραρίστηκαν εκ νέου στη θεσσαλική πόλη, ενώ οι δύο φετινές ευχάριστες εκπλήξεις, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ματς «εξάποντο» για την παραμονή στην κατηγορία αυτό στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα Σμύρνης που υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό, ενώ η Λαμία φιλοξένησε τον, σε διαρκή πτώση, Ατρόμητο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Super League για την Κυριακή 14 Μαρτίου:

  • 19:00 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Ολυμπιακός (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΚ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments