Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα πωληθεί για 29 εκατομμύρια

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα πωληθεί για 29 εκατομμύρια
Κριστιάνο Ρονάλντο: Για 29 εκατομμύρια ευρώ θα πωληθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο αν η Γιουβέντους θα προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βρέθει στο στόχαστρο των Ιταλικών μέσων ενημέρωση, τα οποία τον αμφισβητούν μιας και δεν κατάφερε να βοηθήσει την «Γηραιά Κυρία» να προχωρήσει στην Ευρώπη. Φαίνεται μάλιστα πως μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στους ανθρώπους της Γιουβέντους για το κατά πόσο θα ήταν χρήσιμο για την ομάδα να μείνει ο Ρονάλντο

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με την Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το 2022, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά, καθώς όπως ανέφερε και ο μάνατζερ του «CR7», Ζόρζε Μέντες, έχει μιλήσει ανεπίσημα με τη Ρεάλ για μια πιθανή νέα συνεργασία των δύο πλευρών! Ωστόσο, ο Ζιντάν απέφυγε να σχολιάσει τις εικασίες περί επιστροφής.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», αν η Γιουβέντους αποφασίσει να πουλήσει τον άσο της θα πρέπει να το κάνει για τουλάχιστον 29 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποφευχθεί απώλεια κεφαλαίου. Τη φετινή σεζόν ο «CR7» έχει σκοράρει 27 γκολ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και συνολικά 92 σε 121 παιχνίδια με τους «μπιανκονέρι» από τότε που έφτασε στο Τορίνο.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα εντυπωσιακά ρεκόρ

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και από αρκετούς, ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος. Έχει στην κατοχή του πέντε Χρυσές Μπάλες, περισσότερες από κάθε άλλον Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή και είναι ο πρώτος Ευρωπαίος παίκτης στην ιστορία που κέρδισε τέσσερα Χρυσά Παπούτσια. Ακόμη, έχει κερδίσει 25 τρόπαια στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων πέντε τίτλων πρωταθλήματος, πέντε τίτλων Τσάμπιονς Λιγκ και ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Κατέχει τα ρεκόρ για τα περισσότερα επίσημα γκολ που σημειώθηκαν στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (440), στο Τσάμπιονς Λιγκ (128), Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (9),στις Εθνικές ομάδες των Ευρωπαϊκών χωρών (99) όπως και τα περισσότερα γκολ που σημειώθηκαν σε μια σεζόν Τσάμπιονς Λιγκ (17). Έχει σκοράρει πάνω από 700 γκολ σε επίσημους αγώνες έως τώρα (κατάλογος ποδοσφαιριστών ανδρών με 500 ή περισσότερα γκολ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments