Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Έκτακτη αλλαγή του διαιτητή της αναμέτρησης

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Έκτακτη αλλαγή του διαιτητή της αναμέτρησης
Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Κρίστο Τόβερ που θα σφύριζε το ντέρμπι ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Έκτακτη αλλαγή στο ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ! Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Κρίστο Τόβερ που θα σφύριζε το ντέρμπι ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε αλλαγές στους ορισμούς των διαιτητών στον αγώνα για την 26η αγωνιστική και τελευταία για το πρωτάθλημα της Super League στην κανονική περίοδο.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ, τον Τόβερ τον αντικαθιστά ο Νέιθαν Φερμπούμεν, που επρόκειτο αρχικά να βρεθεί στο VAR. Αντικαταστάτης του Βέλγου διαιτητή ως Video Assistant Referee στο ματς της Λεωφόρου θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου, που αρχικά είχε οριστεί ως 4ος και τη θέση του (ως 4ου) θα πάρει ο Μανώλης Σκουλάς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Φερμπούμεν είναι ιδιαίτερα άπειρος διαιτητής. Ο 32χρονος Βέλγος έγινε διεθνής μόλις το 2019 και δεν έχει σφυρίξει ποτέ σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ ανήκει στην 3η κατηγορία της UEFA, δηλαδή την τελευταία.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΕΔ

Aπό την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται οι παρακάτω αλλαγές στους ορισμούς των Αξιωματούχων Διαιτησίας της 26ης Αγωνιστικής της Super League 1.

  • Ο Νathan Verboomen αντικαθιστά τον Kristo Tohver ως Διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
  • Ο Άγγελος Ευαγγέλου αντικαθιστά τον Nathan Verboomen ως VAR του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
  • O Εμμανουήλ Σκουλάς αντικαθιστά τον Άγγελο Ευαγγέλου ως 4ος Διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
  • Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας αντικαθιστά τον Εμμανουήλ Σκουλά ως ως 4ος Διαιτητής του αγώνα Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΣ Γιάννινα.

* Οι παραπάνω αλλαγές πραγματοποιήθηκαν εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κος Tohver βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Στο ζέσταμα θα κριθεί η συμμετοχή του Διούδη – Ανησυχία Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι στον πρόσφατο αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε παραδεχθεί ότι τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Τώρα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα πρέπει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει τι θα γίνει με τη συμμετοχή του Σωκράτη Διούδιο στο σημερινό ματς.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το sport24.gr, χθες ο διεθνής γκολκίπερ ήταν αρκετά καλύτερα, όμως το καθοριστικό «τεστ» θα γίνει 45 λεπτά πριν από τον αγώνα, στο «ζέσταμα», με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Γιώργο Μουντάκη να έχει stand-by κι έτοιμο για… δράση και τον Βασίλη Ξενόπουλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments