Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Και τρίτος κατηγορούμενος στη φυλακή για την επίθεση στον αστυνομικό

Νέα Σμύρνη: Και τρίτος κατηγορούμενος στη φυλακή για την επίθεση στον αστυνομικό
Νέα Σμύρνη: Ακόμα μία προφυλάκιση αποφάσισαν Ανακρίτρια και Εισαγγελέας για την επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη.

Για την επίθεση σε αστυνομικό στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη προφυλακίστηκε και ένας τρίτος κατηγορούμενος, ο 22χρονος, μετά τον 23χρονο που οδηγήθηκε στη φυλακή για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού και τον «Ινδιάνο» ο οποίος κρίθηκε και αυτός προφυλακιστέος. Πάντως, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, που απολογήθηκαν σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ακόμα μία προφυλάκιση αποφάσισαν Ανακρίτρια και Εισαγγελέας για την επίθεση σε αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την περασμένη Τρίτη. Προσωρινά κρατούμενος λοιπόν, κρίθηκε μετά την απολογία του ο 22χρονος για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Είχε συλληφθεί, όταν μετά τα επεισόδια πήγε με τη μητέρα του στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης για να δηλώσει ότι έχασε το πορτοφόλι του, το οποίο αστυνομικοί είχαν βρει νωρίτερα στο σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού.

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη: Ποιοι έχουν οδηγηθεί στη φυλακή μέχρι στιγμής;

Για την επίθεση σε αστυνομικό, στη φυλακή οδηγήθηκε ο 23χρονος για το αδίκημα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού μετά την απολογία του στην 14η Ανακρίτρια. Μαζί του απολογήθηκε και ο συγκατηγορούμενος του. Όπως δήλωσε η συνήγορός του, Άννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δύο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας, όπως είπε και βάσει αυτού του υλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Σύμφωνα με τη συνήγορο, οι συνομιλίες αυτές μέχρι και σήμερα δεν έχουν εισαχθεί στην δικογραφία.

Επίσης, ο τραυματισμός του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, οδήγησε τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό στη φυλακή μετά από την απολογία του στην Ανακρίτρια. Ο 30χρονος, που έχει γίνει γνωστός ως «Ινδιάνος», θεωρείται ο βασικός κατηγορούμενος στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Ο 30χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν κατά περίπτωση οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης συμμετοχής σε διαδηλώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments