Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Αντιδράσεις για τη μετακίνησή της

Ελένη Μενεγάκη: Αντιδράσεις για τη μετακίνησή της
Ελένη Μενεγάκη: Αντιδράσεις από χρήστες του instagram ξεσήκωσε η επίσκεψη της παρουσιάστριας εν μέσω lockdown στη Βαρβάκειο αγορά.

Χαμό προκάλεσε η Ελένη Μενεγάκη  με τη νέα της ανάρτηση στο Instagram.Όπως είναι γνωστό, οι μετακινήσεις των πολιτών μακριά από τα σπίτια τους κι εκτός των ορίων των δήμων απαγορεύεται καθώς έχει γίνει γνωστή και η απόφαση για τη παράταση του lockdown. Οι κανόνες που έχουν επιβληθεί λόγω των υγειονομικών μέτρων, δεν επιτρέπουν μετακινήσεις και τα πρόστιμα είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Θεωρητικά και τα μπλόκα της Αστυνομίας θα έπρεπε να είναι πολλά για να αποτρέπουν τον κόσμο να πηγαίνει να ψωνίζει μακριά από το σπίτι του.

Για όλους όμως δε φαίνεται να ισχύει το ίδιο. Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, η οποία διαμένει στα βόρεια προάστια, με πολύ χαρά ανάρτησε φωτογραφίες στο instagram με τις οποίες μας δηλώνει τη χαρά της που ψωνίζει στην κεντρική αγορά της Αθήνας. «Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας», αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη, αλλά τα σχόλια είναι εξαιρετικά αρνητικά γι΄αυτήν. Διότι, πραγματικά. Τα Βριλήσσια από το κέντρο απέχουν περισσότερο από 2 χιλιόμετρα.

Η ανάρτηση φαίνεται ότι ενόχλησε πολλούς χρήστες του Instagram, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έχει μετακινηθεί πολύ μακριά από την κατοικία της στα βόρεια προάστια, μη τηρώντας τους περιορισμούς του lockdown, που προβλέπουν ότι δεν θα πρέπει να μετακινούμαστε πέραν των δύο χιλιομέτρων από τη μόνιμη κατοικία μας.

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Μεταξύ των χρηστών στα social media υπάρχουν και τα εξής σχόλια:

  • Παραβιαση μετρων; Μελισσια κεντρικη αγορα 2 χιλιομετρα; Για να μαζευτουμε λιγο ζουμε σε αλλους καιρους επιτελους αυτα τα περιμενουμε απο 15 χρονα……………
  • Μπορούμε να κατέβουμε κέντρο;
  • Από τα ΒΠ έως τη Βαρβάκειο είναι πάνω από 2χλμ….νομίζω…🤔🤔 ποιος ο κωδικός χρήσης?
  • Πράγματι πως μετακινηθηκατε?Πείτε μας κ εμάς εάν είναι κάτι που μας ξέφυγε.. 😮
  • “Σε άλλο Δήμο; δεν δίνετε καλό παράδειγμα”.
  • “Μάλλον είναι περσινή φωτογραφία, αποκλείεται να δηλώνει έτσι απροκάλυπτα ότι παρανομεί. Εκτός αν μετακόμισε στο Μοναστηράκι”,

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments