Ελλάδα

Πέθανε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας

Πέθανε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας
Ο γνωστός επιχειρηματίας έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Πέθανε από κορωνοϊό, ο οποίος σαρώνει τη χώρα μας, ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας και ιδρυτής της αλυσίδας «ΜΑΡΚΕΤ IN», Θωμάς Ράμμος, ο οποίος είχε καταγωγή από την Ανάληψη Τριχωνίδας. Θυμίζομε πως από κορωνοϊό πέθανε, πριν από έναν μήνα περίπου, και ο πρόεδρος του ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του στον Τοπικό Τύπο ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, εξέφρασε δημόσια τη θλίψη του δήμου για το περιστατικό. «Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο του συμπολίτη μας Θωμά Ράμμου, 72 ετών, ιδρυτή και προέδρου της εταιρείας ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, ο οποίος έφυγε άδικα χάνοντας τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Θωμάς Ράμμος

Θωμάς Ράμμος

Ο Θωμάς Ράμμος γεννήθηκε στην Ανάληψη Δήμου Θέρμου. Ίδρυσε το 1990 την εταιρεία MARKET IN που αριθμεί σήμερα πάνω από 200 καταστήματα στην Ελλάδα και απασχολεί τουλάχιστον 3.000 εργαζομένους. Ήταν ένας γνήσιος πατριώτης αφού προσελάμβανε Αιτωλοακαρνάνες στις επιχειρήσεις του , στήριζε τις Ιερές Μονές, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου Θέρμου.

Ο Θωμάς Ράμμος με τίμησε με τη φιλία του, την εμπιστοσύνη του και την υποστήριξη του. Αισθάνομαι την ανάγκη δημοσίως να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου ως ανταπόδοση της προσφοράς του στον τόπο μας και σε εμένα προσωπικά. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγο του Ιωάννα και στις δυο θυγατέρες του Εύη και Μαργαρίτα. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας».

Δήμαρχος Θέρμου

Δήμαρχος Θέρμου

Θωμάς Ράμμος: Πώς ξεκίνησε το «MARKET IN»;

Η εταιρεία «MARKET IN» ιδρύθηκε το 1990. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπήρχαν στην αγορά κατά τα πρώτα χρόνια ζωής, η εταιρεία πέτυχε μέσα σε 31 χρόνια, να εδραιωθεί και να γίνει μια από τις δέκα μεγαλύτερες εταιρείες super market στην Ελλάδα. Ξεκινώντας ως μέλος του ομίλου «ΑΣΤΕΡΑΣ» και αργότερα στον όμιλο «ΕΛΟΜΑΣ», η «MARKET IN» ανεξαρτητοποιήθηκε το έτος 2007 και έκτοτε είναι ένας αυτόνομος όμιλος εταιρειών. Επίσης, στην εταιρεία απασχολούνται περισσότεροι από 3.500 εργαζόμενοι, προσφέροντας μεγάλο κοινωνικό έργο στις δύσκολες σημερινές συνθήκες.

Εξαγοράζοντας καταστήματα από αλυσίδες όπως «ΣΤΑΪΚΟΣ», «ΦΙΛΙΑ», «ALIMENTA NOVA», «ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ», «ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ», «ΛΙΑΣΚΟΣ», «ΠΡΩΤΕΑΣ», «ALIMENTA TOP», «WELCOME MARKET», «UNIK» και «ΑΤΛΑΝΤΙΚ», κατάφερε από το έτος 1999 και ως σήμερα να εντάξει στη δύναμή της περισσότερα από 100 νέα καταστήματα. Και να σημειωθεί πως η αλυσίδα super market «MARKET IN» απαριθμεί συνολικά 211 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων και των αλυσίδων καταστημάτων, «DAILY’S Convenience stores» (7 καταστήματα) και «ECONOMY» (6 καταστήματα).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments