Lifestyle

Έβελυν Κορνιλίου: Δεν χορταίνεις να τη βλέπεις

Έβελυν Κορνιλίου: Δεν χορταίνεις να τη βλέπεις
Έβελυν Κορνιλίου: Ο φωτογραφικός φακός λατρεύει την Έβελυν Κορνιλίου τόσο όταν είναι πίσω από την κάμερα όσο και όταν είναι μπροστά από αυτή.

Η Έβελυν Κορνιλίου μαγνητίζει τα βλέμματα πολύ εύκολα και διαθέτει ένα από τα πιο δυνατά σώματα της ελληνικής σόουμπιζ, όπως η ξανθιά καλλονή Άννα Χατζή και η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία… ζαλίζει με το «καυτό» κορμί της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Έβελυν Κορνιλίου είναι φωτογράφος και μπορεί κανείς να τη βρει στο Instagram, ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου διατηρεί ένα πολύ πετυχημένο προφίλ και κάνει πολλές φωτογραφίσεις χρησιμοποιώντας το και ως εργαλείο για τη δουλειά της. Εξάλλου, ο φωτογραφικός φακός τη λατρεύει τόσο όταν είναι πίσω από την κάμερα όσο και όταν είναι μπροστά από αυτή.

Έβελυν Κορνιλίου: Πέρα από τις φωτογραφίες, λατρεύει και τα τατουάζ

Όπως έχει γραφτεί, η όμορφη Έβελυν λατρεύει τις φωτογραφίες και η ίδια δεν διστάζει να αποθανατιστεί σε αποκαλυπτικές πόζες και σέξι στιγμιότυπα, ενώ είναι και μοντέλο. Και όπως μαρτυρούν και οι ίδιες οι φωτογραφίες, είναι από τις γυναίκες που μπορεί κανείς να κολλήσει μαζί της από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε, η γοητευτικής Έβελυν διαθέτει ένα καταπληκτικό κοpμί που προφανώς είναι αποτέλεσμα συστηματικής προπόνησης που πραγματοποιεί όταν δεν ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Με βλέμμα που καθηλώνει, αναλογίες που σαγηνεύουν και εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητα, η καλλονή μπορεί να μην ασχολείται με το μόντελινγκ, μα θα μπορούσε να συγκαταλέγεται στις πιο ωραίες παρουσίες των τελευταίων ετών. Πάντως, η Έβελυν, εκτός από τα παραπάνω, φαίνεται ότι έχει αδυναμία και στα τατουάζ, τα οποία κοσμούν διάφορα σημεία του σώματός της.

Και αξίζει να αναφέρουμε πως ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό από διακοπές και μοιράζει πολλαπλά… εγκεφαλικά στους χιλιάδες followers της και όχι μόνο! Η εντυπωσιακή φωτογράφος με τα καταπληκτικά τατουάζ της είναι πόλος έλξης για τους χιλιάδες θαυμαστές της που απολαμβάνουν της φωτογραφίες αυτής της καλλονής του Ιnstagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments