Video

Άγριες Μέλισσες σήμερα: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 15/03

Άγριες Μέλισσες σήμερα: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 15/03
Άγριες Μέλισσες σήμερα: Η δίκη της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη ξεκινάει. Πολλές οι μαρτυρίες και ο Βόσκαρης χρησιμοποιεί δόλια κόλπα για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στις «Άγριες Μέλισσες», όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συνέχισαν να ετοιμάζουν τη μυστική τους αναχώρηση για το Παρίσι. Οι ελπίδες της Ελένης αναπτερώθηκαν για την έκβαση της δίκης ύστερα από τα νέα που της έφερε η Λέτα, ενώ δέχτηκε μια απρόσμενη επίσκεψη από τον ανιψιό της.

Στο σημερινό επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες», η δίκη της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη ξεκινάει. Πολλές οι μαρτυρίες και ο Βόσκαρης χρησιμοποιεί δόλια κόλπα για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Δρόσω αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου οι οποίοι μαζί με το παιδί προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο Παρίσι.

Είναι όμως, ο Σέργιος έτοιμος να μείνει μόνιμα σε μια ξένη χώρα μακριά από τους δικούς του; Η Δόμνα ψάχνει τον πατέρα της που έχει εξαφανιστεί ενώ ο Δούκας προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Η ανακοίνωση της αστυνομίας πως ο Θέμελης βρέθηκε νεκρός θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά ενώ η Δόμνα είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία. Η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης μαθαίνουν την απόφαση της Γερμενή για το αίτημά υιοθεσίας του Ευτύχη. Πως θα αντιδράσει όμως, ο Ευτύχης όταν το μάθει;

Άγριες Μέλισσες: Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Άγριες Μέλισσες

Σκηνή από τις «Άγριες Μέλισσες»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments