Lifestyle

Νατάσα Θεοδωρίδου: Αποκλείω τρίτο γάμο

Νατάσα Θεοδωρίδου: Αποκλείω τρίτο γάμο
Νατάσα Θεοδωρίδου: Για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή μίλησε η τραγουδίστρια.

Αρκετές τραγουδίστριες έχουν ανοίξει την “καρδιά” τους στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Έτσι, μετά τις Γλυκερία, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Χάρις Αλεξίου σειρά πήρε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας της, στα διαζύγιά της ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που τραγουδάει.

Όπως είπε, “το τραγούδι για μένα είναι πρωταθλητισμός. Είναι η αρχή και το τέλος. Ο πατέρας μου είναι ο λόγος που τραγουδάω. Είναι ο άνθρωπος που διαβάζει πάρα πολύ, έχει πολλές γνώσεις και μου έλεγε πάντα ότι όταν ένας άνθρωπος έχει ένα ταλέντο, είναι αμαρτία να μην το κυνηγήσει. Η μητέρα μου είχε την αγωνία και τις αντιρρήσεις μιας μαμάς αλλά μέχρι εκεί».

Μάλιστα, η Νατάσα Θεδωρίδου θυμήθηκε την πρώτη φορά που άκουσε να παίζει στο ραδιόφωνο τραγούδι της. «Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη. Είχα και την μεγάλη μου κόρη τότε μαζί, δεν ήξερα τι θα συναντήσω. Ήμουν στα Βόρεια Προάστια και κατέβαινα με το αυτοκίνητο την Κηφισίας και ακούω το τραγούδι μου, το ‘Δίχως λόγο και αφορμή’ και σταμάτησα στην άκρη. Το απόλαυσα μόνη μου, η ζωή μου ενώ συνέβαινε κάτι καλό γινόταν και κάτι κακό μαζί. Μου έλειπε η Θεσσαλονίκη, γινόντουσαν πολλά». Στο σημείο αυτό η συγκίνησή της ήταν έντονη σε σημείο που παρακάλεσε τον Νίκο Χατζηνικολάου να την ρωτήσει για τους άνδρες και τα διαζύγια καλύτερα.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Θα ήθελα έναν σύντροφο μάγκα να με πάρει από το χέρι

Κάπως έτσι η κουβέντα πήγε στην προσωπική της ζωή. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι “οι ερωτικές σχέσεις είναι δύσκολο μονοπάτι. Με φλερτάρουν πολλοί άνδρες”. Όσον αφορά στους δύο γάμους και τα διαζύγια που πήρε ανέφερε ότι “το σταριλίκι δεν έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου. Ήμουν 35 ετών όταν τελείωσε ο δεύτερος γάμος μου. Αποκλείω έναν τρίτο γάμο. Αλλά θα ήθελα έναν σύντροφο να με πάρει από το χέρι”.  Αν και όπως είπε έχει μάθει ποτέ να μην λέει ποτέ γιατί οι συνθήκες της ζωής φέρνουν ανατροπές, σίγουρα θα ήθελε “έναν άνδρα ωραίο, μάγκα και δυνατό”.

Από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείπει ερώτηση για τις καταγγελίες που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου και το αν η ίδια ανησυχεί για τις κόρες της. «Για το τραγούδι δεν έχουμε ακούσει κάτι. Εγώ δεν έχω υποστεί κάτι. Είναι θλιβερό, Δεν έχω υποστεί και πραγματικά στον χώρο μας δεν έχω ακούσει κάτι. Σαφώς και είμαι με τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί και σαφώς θέλω να υπάρξει τιμωρία σε αυτούς που ασκούν εξουσία υπό αυτή τη μορφή. Είναι τόσο καθάριο και ωραίο που γίνεται αυτό.

Δεν είχα μιλήσει με τις κόρες μου για αυτό. Αυτές είναι η διαδρομή μου, τα λουλούδια μου. Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ περήφανη γιατί αφού δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή με τους μπαμπάδες τους, πήρα την ευθύνη τους παρόλο που οι πατεράδες τους είναι εξαιρετικοί. Δε τους είχα μιλήσει αλλά με όλα αυτά μου γεννήθηκε η επιθυμία να τους μιλήσω. Πήρα τη Χριστιάννα που ζει στο εξωτερικό και της είπα ότι αν γίνει κάτι θα πάω με τα πόδια να τη βρω για να είμαι δίπλα της» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments