Lifestyle

Αλήθειες με τη Ζήνα: Εκτός αέρα και αυτή η εκπομπή

Αλήθειες με τη Ζήνα: Εκτός αέρα και αυτή η εκπομπή
Αλήθειες με τη Ζήνα: Τόσο η «Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη όσο και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη δεν μεταδόθηκαν.

Η τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με παρουσιάστρια τη Ζήνα Κουτσελίνη, όπως συνέβη και με τη «Φωλιά των Κου Κου» δεν προβλήθηκε σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου λόγω κορωνοϊού. Αυτό σημαίνει πως το πρωινό στο Star ξεκίνησε με πολύ απρόσμενο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο η «Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη όσο και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη δεν μεταδόθηκαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο λόγος είναι πως υπάρχει υποψία θετικού κρούσματος κορωνοϊού ανάμεσα στους εργαζόμενους των δύο παραγωγών και προληπτικά ο σταθμός αποφάσισε να υποβληθεί το σύνολο των συντελεστών σε μοριακά τεστ.

Αλήθειες με τη Ζήνα: Η ανακοίνωση από την εκπομπή

«Αγαπητοί φίλοι, σήμερα οι Αλήθειες με τη Ζήνα δε θα είναι στην τηλεοπτική σας συντροφιά. Μία υποψία κρούσματος COVID μας αναγκάζει για προληπτικούς λόγους να αναβάλουμε την εκπομπή και να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των συντελεστών της. Θα είμαστε σε αναμονή των μοριακών tests και φυσικά σε επικοινωνία για το πότε θα είμαστε ξανά μαζί».

Ζήνα Κουτσελίνη Αλήθειες με τη Ζήνα

Αλήθειες με τη Ζήνα: Τι αναφέρει η παρουσιάστρια της εκπομπής;

Η υποψία για κρούσμα κορωνοϊού λοιπόν, στην παραγωγή της πρωινής εκπομπής ανάγκασε και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη να μην βγει στον αέρα για σήμερα τουλάχιστον καθώς έπρεπε να ληφθεί μια απόφαση. Και δεδομένων των συνθηκών και με τις μεταλλάξεις, κρίθηκε απαραίτητο να μην μεταδοθεί σήμερα.

Από τη μεριά της, η Ζήνα Κουτσελίνη, η ίδια η παρουσιάστρια με ανάρτησή της ενημέρωσε τους φίλους της για την εξέλιξη αυτή: «Αγαπητοί φίλοι, σήμερα οι Αλήθειες με τη Ζήνα δεν θα είναι στην τηλεοπτική σας συντροφιά. Μια υποψία κρούσματος Covid μας αναγκάζει για προληπτικούς λόγους να αναβάλλουμε την εκπομπή».

Και κατέληξε στην ανακοίνωσή της στο εξής: «Σκοπός να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των συντελεστών της. Θα είμαστε σε αναμονή των μοριακών tests και φυσικά σε επικοινωνία για το πότε θα είμαστε ξανά μαζί. Θα μου λείψετε αλλά η υγεία όλων μας προέχει!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments