Lifestyle

Άννα Τσάρα: Η πίσω όψη της ζαλίζει 

Άννα Τσάρα: Η πίσω όψη της ζαλίζει 
Άννα Τσάρα: Η πρώην διεκδικήτρια του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά από το κονταροχτύπημα που είχε με τις άλλες δύο κοπέλες που δεν είχαν πάρει τριαντάφυλλο.

Η Άννα Τσάρα ήταν μία από τις κοπέλες που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor, το νέο ριάλιτι του Alpha, που ‘χει ανέβει στα top trends της επικαιρότητας.

Η όμορφη πρώην διεκδικήτρια του Παναγιώτη Βασιλάκου, αποχώρησε νωρίς, μετά από το κονταροχτύπημα που είχε με τις άλλες δύο κοπέλες που δεν είχαν πάρει τριαντάφυλλο. Μετά την αποχώρησή τ ης, η 19χρονη βοηθός φαρμακοποιού από την Κόρινθο ανεβάζει τη θερμοκρασία με  στόρυ και φωτογραφίες.

Η πίσω όψη της ζαλίζει

Άννα Τσάρα

Η συμμετοχή της στο “The Bachelor“

Μπορεί το reality αγάπης του Alpha να έχει ρίξει αυλαία όμως το Bachelor προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στο κοινό. Αρχικά ήταν ένα project το οποίο δεν είχαμε ξαναδεί στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως όλοι είχαμε την απορία για το πώς θα έμοιαζε. Το όλο concept ήταν σχετικά απλό. Πρωταγωνιστής ήταν ένας όμορφος και γοητευτικός εργένης, ο οποίος θα διεκδικούνταν από 20 διαφορετικές γυναίκες διαφόρων ηλικιών. Φυσικά το ρόλο του πρώτου Έλληνα Bachelor πήρε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ένα μοντέλο από τη Μάνη που είχε ξανά απασχολήσει τα media με την συμμετοχή του στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, “Nomads”.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η νικήτρια και τελικά η μία και μοναδική γυναίκα για τον Παναγιώτη ήταν η Νικολέτα Tσομπανίδου. Μέσα στο σπίτι υπήρχαν διάφορες και αρκετές εντυπωσιακές παρουσίες, όπως μέσα σε αυτές ήταν και η Άννα Τσάρα.

Η Άννα είναι 19 χρονών κατάγεται από την Κόρινθο και σπουδάζει φαρμακευτική. Μπήκε πιο μετά μέσα στη βίλα καθώς ήταν μία από τις προσθήκες που έγιναν μετά από την οικειοθελή αποχώρηση κάποιων κοριτσιών.. Εδώ να πούμε ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε like στην ανάρτηση αυτή! Άραγε τι θα πει η Νικολέτα γι’ αυτό, μιας και που γνωρίζουμε καλά πως είναι λίγο…ζηλιάρα; Άννα Τσάρα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments