Video

Survivor spoiler 19/3: Η έκπληξη του Λιανού στους Κόκκινους

Survivor spoiler 19/3: Η έκπληξη του Λιανού στους Κόκκινους
Survivor spoiler 19/3: Μετά την αποχώρηση του Κοψιδά, ετοιμάζονται πολλές εξελίξεις. Μία από αυτές είναι και η έκπληξη του Λιανού προς τους παίκτες.

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις πέρα από την επιβίωση. Μετά το spoiler περί ένωσης των δύο ομάδων το παιχνίδι αναμένεται να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Μάλιστα από ότι φαίνεται η αποχώρηση του Κοψιδά αλλάζει τις ισορροπίες στους Κόκκινους. Ενδιαφέρον έχει να δούμε την επιστροφή του Καλίδη, αλλά και τις εκπλήξεις που τον περίμεναν.

Σύμφωνα με το τελευταίο spoiler, o Γιώργος Λιανός ετοιμάζεται να κάνει μία έκπληξη στους παίκτες. Επίσης, από ό,τι φαίνεται αλλάζουν οι ισορροπίες μεταξύ των Κόκκινων.

Η έκπληξη του Λιανού στην Κόκκινη ομάδα

O Γιώργος Λιανός μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε τι ετοιμάζει να κάνει στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας οι οποίοι θα πάθουν πλάκα όταν ακούσουν την ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ο παρουσιαστής του survivor: «Θέλω να τους κάνω μία πλάκα στην Κόκκινη ομάδα. Επειδή από τους παλιούς Διάσημους στην Κόκκινη ομάδα έχει μείνει ουσιαστικά ο Τριαντάφυλλος θα τους πω ότι ισχύει ο κανόνας του ενός. Δηλαδή ότι δεν μπορεί να φύγει με τίποτα… Έτσι για να δω αντιδράσεις και μετά θα τους πω ότι πλάκα έκανα»!

Οι αλλαγές στις ισορροπίες των Κόκκινων

Οι Κόκκινοι κατάλαβαν για τα καλά πως ο Τριαντάφυλλος έχει «ρεύμα» στον κόσμο και έτσι αναμένεται να δούμε απίστευτη «κωλοτούμπα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», στην Κόκκινη καλύβα φοβούνται πλέον τον «τυφώνα» Τριαντάφυλλο αλλά και τη σύμμαχο του, Μαριάνθη.

Έτσι αναμένεται να σηκώσουν… σημαία ανακωχής και να δώσουν ένα «τέλος» σε αυτή την κόντρα, χωρίς βέβαια να λείψουν οι μικροεντάσεις. Ο τραγουδιστής ήδη έχει με το μέρος του τη Μαριάνθη και μαζί του, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, θα πάει ο Παύλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Η επιστροφή Καλίδη στα πάτρια εδάφη

Ο γνωστός τραγουδιστής που είχε αγωνιστεί στο Survivor καταφέρνοντας να κερδίσει τον θαυμασμό των συμπαικτών του παρά τις χαμηλές αγωνιστικές του επιδόσεις, αποφάσισε την περασμένη Κυριακή να αποχωρήσει οικειοθελώς λέγοντας πως γνωρίζει ότι δεν μπορεί να καταφέρει να φτάσει στον τελικό αφήνοντας χώρο σε εκείνους που μάχονται.

Η αποχώρηση του συγκίνησε τους περισσότερους από τους παίκτες όχι μόνο της δικής του ομάδας, αλλά και της αντίπαλης. Πλέον όμως ο Πάνος Καλίδης, βρίσκεται στην Ελλάδα και θα μπορέσει επιτέλους να αγκαλιάσει και πάλι τα τρία του παιδιά αλλά και την αγαπημένη του Λεάννα.

Η Λεάννα Μάρκογλου βιντεοσκόπησε τη στιγμή και τη μοιράστηκε μαζί μας. Ο Πάνος Καλλίδης μπήκε στο σπίτι και τα τρία παιδιά του έτρεξαν κατά πάνω του λέγοντας του πως είναι ο καλύτερος. Δεν έλειψαν τα ουρλιαχτά, οι τσιρίδες και οι αγκαλιές.

Το απίστευτο περιστατικό Καλίδη με τις αεροσυνοδούς

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πάνος Καλλίδης, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο Πάνος Καλλίδης, ανέβασε ένα βίντεο και μας ενημέρωσε για το απίστευτο περιστατικό με τις αεροσυνοδούς.

«Δεν το περίμενα αλλά πρέπει να φάνηκε στον κόσμο ότι πεινάγαμε πάρα πολύ… Και όντως μια καρύδα τρώγαμε. Οι αεροσυνοδοί μου φέρανε δυο σακουλίτσες και κάτι σοκολατάκια. Και τους λέω γιατί δύο και μου απαντάνε: “Πάρε πάρε εσείς πεινάγατε”», είπε ο τραγουδιστής στο βίντεο που δημοσίευσε, δείχνοντας μας τι του πρόσφεραν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments