Ελλάδα

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Θα την παρουσιάσει όνομα έκπληξη

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Θα την παρουσιάσει όνομα έκπληξη
Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Η αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας με καταγωγή από την Καλαμάτα, θα βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα παρουσιαστή, που ζει μόνιμα στο Παρίσι.

Ο χρόνος για την έναρξη των εορτασμών στην Παρέλαση 25ης Μαρτίου και για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα.

Ο Νίκος Αλιάγας που διαμένει μόνιμα στο Παρίσι θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης. Σύμφωνα και με πληροφορίες της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ο Νίκος Αλιάγας θα μεταδώσει τη φετινή παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ο Αλιάγας αγαπάει ιδιαίτερα την Ελλάδα και πιθανότατα έτσι προέκυψε η ιδέα να παίξει έναν ρόλο-έκπληξη στην στρατιωτική παρέλαση.

Υπενθυμίζεται πως στη φετινή παρέλαση έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν στη χώρα μας ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ την Πέμπτη επιβεβαίωσε την παρουσία του και ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, με τη συζύγό του, Βλαντλένα.

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Ποια είναι η συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα

Συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα, θα είναι η Σοφία Κορμά, η οποία υπηρετεί στη Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή “Αρετή και Τόλμη” στην κρατική τηλεόραση.

Παρέλαση 25ης Μαρτίου
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments