Ελλάδα

Σόφη Ζαννίνου: Κάποια πράγματα δεν συγχωρούνται

Σόφη Ζαννίνου: Κάποια πράγματα δεν συγχωρούνται
Σόφη Ζαννίνου: Δεν γινόταν να μην ρωτηθεί και να μην απαντήσει για τις καταγγελίες εναντίον συναδέλφων της σχετικά με το σκάνδαλο στο ελληνικό θέατρο.

Η Σόφη Ζαννίνου, η οποία είχε δώσει και συνέντευξη εδώ στο pagenews.gr, είναι ηθοποιός και μία από τις καθηγήτριες στο Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1, το σόου που πέρυσι τέτοια εποχή περίπου σταμάτησε ξαφνικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η αγαπημένη ηθοποιός λοιπόν, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τη ζωή της αλλά και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Η Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια η οποία πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1963, είναι κόρη του Ζαννίνο, πρώην σύζυγος του Νίκου Τζαβάρα και μητέρα της Φιόνας Τζαβάρα. Στις πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε ότι είναι χαρούμενη που συμμετέχει στο συγκεκριμένο σόου, στο Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1 δηλαδή. Σόφη Ζαννίνου

«Μου δίνει μεγάλη χαρά το YFSF. Κάναμε τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Θανάση Βέγγο, που ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου. Δεν υπάρχει ταινία που να μην ήταν ο πατέρας μου δίπλα στον Βέγγο. Τον θυμάμαι από τότε που ήμουν μωρό. Ήταν αδελφικοί φίλοι», δήλωσε στον Alpha. Αναφέρθηκε επίσης, στο ξεκίνημα της πορείας της με τη Μαρινέλλα. «Είχα πάει για να κάνω νούμερο, τσακώθηκε ή αρρώστησε μια τραγουδίστρια, χήρεψαν δύο τραγούδια και μου είπε αν μπορώ να πω το ένα. Ήμουν 16-17 χρονών και πήραν ειδική άδεια για να δουλέψω βράδυ».

«Δεν τελείωσα το σχολείο. Επειδή ήμαστε στα μπουλούκια, πήγαινα σχολείο 10 μέρες στην Καβάλα, έναν μήνα στη Θεσσαλονίκη κλπ και στο τέλος πήγαινα στο υπουργείο Παιδείας και έδινα εξετάσεις για να με περάσουν. Ήμαστε νομάδες, τα μεγαλύτερα παιδιά, την ώρα της παράστασης, που έπαιζαν οι γονείς μας, μας τάιζαν και κοίμιζαν τα μικρότερα. Ο Θηβαίος με λέει μαμά», πρόσθεσε η Σόφη Ζαννίνου.

Σόφη Ζαννίνου

Σόφη Ζαννίνου: «Κάποια πράγματα συγχωρούνται, κάποια άλλα καθόλου»

Και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν γινόταν να μην ρωτηθεί και να μην απαντήσει για τις καταγγελίες εναντίον συναδέλφων της. «Είναι πολύ θλιβερά. Κάποια πράγματα συγχωρούνται, κάποια άλλα καθόλου. Οι καλλιτέχνες είναι φιλάρεσκοι, μπορεί να φλερτάρουν μέχρι και τα μαχαιροπίρουνα. Αλλά μέχρι εκεί. Το παρακάτω είναι δραματικό και ανέντιμο».

«Με κάποιους ανθρώπους από αυτούς είχα συνεργαστεί. Δεν περνούσε από το μυαλό μου. Καθόλου όμως, ότι μπορεί να έχουν τέτοιες συμπεριφορές. Έχω πει πολλές φορές όχι σε δουλειές, χωρίς να έχω την οικονομική ευχέρεια. Έχω περάσει άσχημα, έχω πουλήσει και τα χρυσαφικά μου για να βγάλω τη σεζόν που είπα όχι», κατέληξε η Σόφη Ζαννίνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments