Video

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Έτσι την κέρδισε ο σύζυγός της

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Έτσι την κέρδισε ο σύζυγός της
Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Μαζί με τον Γιάννη Νταλιάνη, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Ίχνη», ερωτεύτηκαν και απέκτησαν δύο κόρες.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, μαζί με τον Γιάννη Νταλιάνη, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διαδικτυακή παράσταση «Η κληρονομιά», στην εποχή του κορωνοϊού, μια περίοδο που τα περισσότερα γίνονται πια διαδικτυακά, από παραστάσεις μέχρι και… τελετές, όπως είναι οι γάμοι!

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου λοιπόν, και ο Γιάννης Νταλιάνης, το ζευγάρι το οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς «Ίχνη», ερωτεύτηκε και απέκτησε δύο κόρες. Μάλιστα, ο Γιάννης αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον εντυπωσίασε στη Μαριλίτα και ήταν ένας από τους λόγους που προχώρησε η σχέση τους. «Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν η αγάπη μας για τα μαθηματικά», δήλωσε με την ίδια να συμπληρώνει ότι «στην πρώτη μας συνάντηση λύναμε δύσκολους γρίφους και αινίγματα».

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Η κληρονομιά»

Είναι η κωμωδία του Πιερ ντε Μαριβώ με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Το έργο ήταν σε μετάφραση Ανδρέα Στάικου και σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη και πρόλαβε να κάνει δύο μόνο παραστάσεις στην «Πάνω σκηνή» του «Από μηχανής θεάτρου».

Παίζουν ακόμη οι: Νίκος Νίκας, Γιάννης Σοφολόγης, Παρή Τρίκα, Μπίλιω Μαρνέλη, Γιώργος Πατεράκης. Οι υπόλοιποι συντελεστές είναι οι: σκηνικά – κοστούμια: Αρτεμις Φλέσσα, φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης, μουσική: Κώστας Λώλος, κίνηση: Μπίλιω Μαρνέλη, φωτογραφία – βίντεο: Πάτροκλος Σκαφιδάς, μαλλιά: Κατερίνα Βασιλείου, επιμέλεια μακιγιάζ: Βίνα Ευστρατιάδου, μακιγιάζ: Χρύσα Ράικου, βοηθός σκηνοθέτη: Χρύσα Νταή, γραφιστικά: Θωμάς Παπάζογλου, κινηματογράφηση: Πάτροκλος Σκαφιδάς, Διονύσης Κούτσης, Αϊσέ Σαρή, ηχοληψία: Πάνος Γασπαράτος, υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Το online θέατρο είναι ένα αναγκαίο κακό»

Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες έχει μπει στη ζωή μας το online θέατρο. «Ναι, είναι ένα αναγκαίο κακό, κάτι σαν την τηλεκπαίδευση. Σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί τα στάνταρντ της θεατρικής δια ζώσης επικοινωνίας, απέχει παρασάγκας. Όμως είναι ένας τρόπος να διατηρηθεί ανοιχτό το κανάλι επικοινωνίας με τον θεατή, παρόλο βέβαια που ο θεατής δεν μπορεί να μας στείλει feedback και με την ενέργεια της παρουσίας του να συνδιαμορφώσει τελικά το σκηνικό αποτέλεσμα. Φυσικά πολύ μεγάλο μέρος της εμπειρίας και της απόλαυσης χάνεται. Όμως κι εμείς θέλουμε να διατηρηθούμε δραστήριοι στο επάγγελμά μας και με κάποιον τρόπο να έρθουμε σε επαφή. Όπως θα δεις έναν αγαπημένο σου στο Skype. Αλλά πόσο μοιάζει με το να τον αγκαλιάσεις και να βρεθείτε στον ίδιο χώρο;», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο Marie Claire για την παράσταση στην οποία τη σκηνοθετεί ο σύζυγός της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments