Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Η εμφάνισή της τρέλανε τον Λιάγκα

Φαίη Σκορδά: Η εμφάνισή της τρέλανε τον Λιάγκα
Φαίη Σκορδά: Μια υπέροχη εμφάνιση πραγματοποίησε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της επιλέγοντας να βάλει ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα.

Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και αποτελεί καθημερινή πρωινή συνήθεια πολλών τηλεθεατών, με την ίδια να μοιράζεται μέσω της εκπομπής της διάφορες άγνωστες πτυχές της όπως η πρόταση που της είχε γίνει για γυμνή φωτογράφιση.

Ξεκίνησε τη τηλεοπτική της καριέρα ως θεατρολόγος στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το 2004, επιλέχθηκε για τη παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV, η οποία ολοκληρώθηκε σε μια σεζόν. Το 2006, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο κομμάτι της παρουσίασης.

Φαίη Σκορδά: Χρόνια παρουσιάστρια με πολλές επιτυχίες

Για τέσσερα χρόνια (2006 – 2010) παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER ενώ έπειτα, πήρε μεταγραφή για το κανάλι MEGA, όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα, τη ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU». Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «Mommy: Το παιδί μου κι εγώ». Το καλοκαίρι του 2013, πήραν μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό».

Φαίη Σκορδά

Από το 2016 μέχρι πρότινος, είχε αναλάβει μόνη της την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής. Πλέον όμως, παρουσιάζει και πάλι την εκπομπή μαζί με τον πρώην άντρα της, Γιώργο Λιάγκα ο οποίος της «έπλεξε το εγκώμιο» στον αέρα πρόσφατης εκπομπής τους όταν η γοητευτική Φαίη Σκορδά έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε ιδιαιτέρως, τόσο από τους συναδέλφους της όσο και από τον συμπαρουσιαστή της, Γιώργο.

Φαίη Σκορδά: «Κάθε μέρα είσαι ωραία αλλά σήμερα είσαι εξαιρετική»

Μια υπέροχη και αποκαλυπτική εμφάνιση πραγματοποίησε λοιπόν, η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της την εβδομάδα που μας πέρασε επιλέγοντας να βάλει ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της. Έτσι μπήκε στο πλατό και προκάλεσε αναστάτωση. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να της κάνει κομπλιμέντα στον «αέρα» της εκπομπής και να την εκθειάσει για την εξαιρετική επιλογή του φορέματος της.

«Ωραία είσαι σήμερα Φαίη, κάθε μέρα αλλά σήμερα είσαι εξαιρετική με το γαλάζιο φόρεμα, σου πάει πολύ. Δεν ξέρω αν το αυτοκίνητο ομορφαίνει τη Φαίη ή η Φαίη το αυτοκίνητο», είπε με την παρουσιάστρια να μένει άναυδη με τα σχόλια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments