Lifestyle

Κατερίνα Ευαγγελινού: Έχω δική μου εταιρεία ως influencer

Κατερίνα Ευαγγελινού: Έχω δική μου εταιρεία ως influencer
Κατερίνα Ευαγγελινού: «Η ζωή της influencer είναι αρκετά δύσκολη και δημιουργική έχω δική εταιρία», είπε μεταξύ άλλων η «Μις Ελλάς 2007».

Η Κατερίνα Ευαγγελινού  μίλησε και για τους «στημένους» διαγωνισμούς «Μις Κόσμος». Η Μις Ελλάς του 2007 μίλησε στο Pop Up και εξήγησε ότι είναι επαγγελματίας influencer και αυτή είναι η δουλειά της. Για τη δουλεία της είχε μιλήσει και η Έλενα Κρεμλίδου.

Αρχικά μίλησε για την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Μις Κόσμος». «Ξέραμε από πριν ότι νικήτρια ήταν η Κινέζα. Αυτοί οι διαγωνισμοί δεν γίνεται να μην είναι στημένοι και να μην ξέρουν από πριν ποια θα είναι η νικήτρια». Κατερίνα Ευαγγελινού

«Η ζωή της influencer είναι αρκετά δύσκολη και δημιουργική. Πίσω της κρύβεται μια ολόκληρη ομάδα. Παλαιότερα είχαμε τα περιοδικά. Η ίδια δουλειά που γινόταν για να βγει μια φωτογράφιση γίνεται τώρα για τα social media». Στην ερώτηση για το αν αγχώνεται για τα ένσημα απάντησε πως έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία. «Πλέον θεωρείται κανονική δουλειά να είσαι influencer».

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την συμμετοχή της στα καλλιστεία «Μις Κόσμος» και αποκάλυψε ότι ο διαγωνισμός ήταν στημένος. «Ξέραμε από πριν ότι νικήτρια ήταν η Κινέζα. Αυτοί οι διαγωνισμοί δεν γίνεται να μην είναι στημένοι και να μην ξέρουν από πριν ποια θα είναι η νικήτρια», είπε αρχικά το μοντέλο στην εκπομπή. Η Κατερίνα Ευαγγελινού δηλώνει ότι είναι επαγγελματίας influencer και εξηγεί πως είναι η συγκεκριμένη δουλειά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments