Ελλάδα

Ακρίτα για Λιγνάδη: Βρέθηκαν άδειες παραμονής ανηλίκων σπίτι του, καλά κάνει και προσεύχεται

Ακρίτα για Λιγνάδη: Βρέθηκαν άδειες παραμονής ανηλίκων σπίτι του, καλά κάνει και προσεύχεται
Ακρίτα για Λιγνάδη: Η δημοσιογράφος σχολιάζει το δημοσίευμα που θέλει τον Λιγνάδη να προσεύχεται και αφήνει αιχμές για κύκλωμα trafficking.

Η Έλενα Ακρίτα, η οποία στο παρελθόν έχει σχολιάσει πολλές φορές την υπόθεση Λιγνάδη μέσα από αναρτήσεις στο προσωπικό της λογαριασμό στα social media αναφερόμενη και στη Λίνα Μενδώνη, ξαναχτύπησε με νέα ανάρτηση σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα που θέλει τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου να προσεύχεται στο κελί στο οποίο κρατείται. Η δημοσιογράφος σχολίασε το ζήτημα, κάνοντας λόγο για άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών που βρέθηκαν στο σπίτι του και αφήνοντας αιχμές σχετικά με κύκλωμα trafficking.

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε τα εξής στο facebook: «Καλά κάνει ο Λιγνάδης και προσεύχεται στο κελί του. Από τη στιγμή που βρέθηκαν σπίτι του άδειες παραμονής ανηλίκων αλλοδαπών που ίσως οδηγήσουν σε κύκλωμα trafficking, ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν τον σώζει. Αλήθεια, που βρίσκονται τώρα αυτά τα ανήλικα; Και τι γίνεται με τις ΜΚΟ;».

Οι… προσευχές του Λιγνάδη που εξόργισαν την Έλενα Ακρίτα

Αφορμή για την ανάρτηση που «καίει» τον Δημήτρη Λιγνάδη αποτέλεσε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Real News την Κυριακή, σύμφωνα με το οποίο αναφέρεται πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής «περνά ατελείωτες ώρες στο εκκλησάκι των φυλακών Τριπόλεως»

Σημειώνεται πως σε δημοσίευμα της εφημερίδας Real News την Κυριακή αναφερόταν πως ο Δημήτρης Λιγνάδης «περνά ατελείωτες ώρες στο εκκλησάκι των φυλακών Τριπόλεως». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει αιτηθεί από τη διεύθυνση των φυλακών  ηλεκτρονικό επισκεπτήριο και παίρνει αγωγή με αντικαταθλιπτικά.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται προφυλακιστέος εδώ και περίπου ένα μήνα στις φυλακές Τριπόλεως, όπου και αναμένει την εκδίκαση της υπόθεσής του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός σκηνοθέτης έχει μεταφερθεί στον τρίτο θάλαμο των φυλακών, τις οποίες μοιράζεται με περίπου άλλους 20 κρατούμενους, αν και δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις μαζί τους.

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως

Πρόσφατα έξι νέες καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας που ενοχοποιούν τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «ΜΠΑΜ της Κυριακής» οι έξι νέες καταγγελίες αφορούν βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, απόπειρα βιασμού και αποπλάνησης ανηλίκου. Οι μάρτυρες έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμοι να καταθέσουν εφόσον κληθούν για να βοηθήσουν στο ανακριτικό έργο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments